Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem Nekem való ez a "párkapcsolatosdi". Van
még rajtam kívűl ilyen ember?
Jelentem nincs!!!Nade komolyan miért nem neked való?A párkapcsolat a legjobb dolog a világon.Meg ami hozzá tartozik. :)
2009. dec. 19. 15:47
Ühümm...nem tudom te hány éves vagy,de én azért nem jön be ez mert a korosztályom "kapcsijaitól" a hányinger kerülget. 12 éves kiscsajok már úgy dugnak mint a nyulak a 20 évesekkel...szánalom. 15 évesen már két kezükön nem tudják megszámolni hány pasijuk volt.
15/L
2009. dec. 19. 15:50
* elnézést,javítok: de nekem azért nem jön be ...
2009. dec. 19. 15:50
Igen, itt vagyok pl. én!! Sosem volt még pasim, az anyám már azt is kérdezte, hogy leszbikus vagyok-e, merthogy még tiniszerelem sem volt nálam soha.. Nem vagyok leszbikus, ez vagyok én! Nem tudnám elviselni, hogy valaki állandóan hívogat, ellenoriz, féltékenykedik és mindig vele kellene lennem. Nem, ez nem nekem való! Nekem az élet való, a szabadság! Ha nem lehetnék szabad inkább meghalnék..
Amúgy sem értem ezt a "párkapcsolatosdi" dolgot, nem értem mi a jó az embereknek abban, hogy elvakítja oket a szerelem, de nem is akarom megtudni.
De jó érzés tudni, hogy nem vagyok egyedul ezzel :)
2009. dec. 19. 15:52
Utolsó.Azt mondod nem voltál még soha szerelmes, akkor nemtudhatod mennyire jó dolog.És az ember párkapcsolatban is lehet szabad.Sőt felszabadító hogy van valaki akire számíthatsz.Hidd el egy párkapcsolat nem olyan hogy ellenőriznek téged hanem hogy érdeklődnek felőled.Nem veszik el a szabadságod, csak kibővülnek a lehetőségeid.Próbáld ki nagyon jó dolog.Egy párkapcsolat semmi olyanban nem korlátoz amit megtennél ha lenne szerelmed.Korlátoz abban hogy nem fekszel le mindíg mással.De ha szerelmes vagy ez nem korlát, ez természetes dolog.Nem mehetsz oda ahova akarsz?Dehogynem.És elkísér a párod, akibe szerelmes vagy.Így mégjobb lessz.Próbáld ki, jó dolog. :) (Első voltam)
2009. dec. 19. 15:59
Amúgy 22F vagyok és 4 éve vagyok a párommal aki 20 éves.És csak jobb lett minden ezalatt a 4 év alatt.
2009. dec. 19. 16:02
2009. dec. 19. 16:14
8/20 A kérdező kommentje:
Én is mindjárt 22 leszek, fiú vagyok. Lehet, hogy csak félek egy kapcsolattól és ezzel próbálom elfedni a félelmemet, bár ez elég szánalmas ha belegondolok.:S
Rengeteg ilyen ember van szerintem.
2009. dec. 19. 16:38
15:52 vagyok! Ha nem is ellenorizne, egy ido után úgy is megúnnám, hogy minden nap hív vagy ír... Inkább már unalmas lenne, mint jó érzés..
2009. dec. 19. 16:46
Kapcsolódó kérdések: