Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy érzem nem Nekem való ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem Nekem való ez a "párkapcsolatosdi". Van még rajtam kívűl ilyen ember?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 15:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
én is itt vagyok, semmiért nem adnám fel a haverokat, barátokat, szabadidőt. 22 éves vagyok, egy komoly barátnőm volt, 2 évig. Szuper volt, meg minden, de hiányzott a szabadság, pedig nagyon szerelmesek voltunk. végül szakítottunk, fájt nagyon, de most újra sokkal jobban érzem magam, van időm mindenre, szabadidő rengeteg, nem kell senkinek beszámolnom merre járok, mit csinálok, szabadon flörtölhetek lányokkal, megbánás nélkül. Persze lehet hogy megunom, és én is megtalálom a nagy Ő-t de most még nem érzem így. Jelenleg pont ezt a nem nekem való ez a "párkapcsolatosdi"-t érzem.:)
2009. dec. 19. 16:55
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

én sem érzem szükségét párkapcsolatnak. nem is éreztem soha.

20/L

2009. dec. 19. 18:50
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
18.50.-el egyetértek.
2009. dec. 19. 20:24
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nehezemre esik egy másik ember közelében lenni. Akármennyire szeretem nem bírom elviselni a közvetlen közelét egy embernek, nem hiszem, hogy nekem valaha lesz olyanom, hogy párkapcsolat. :D
2009. dec. 19. 20:27
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
+ 1 a kérdezőhöz, csatlakozom.
2009. dec. 19. 21:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Hasonlóképpen vélekedek a párkapcsolatokról, mint a kérdező. NEM NEKEM VALÓ! Kinek hiányzik, hogy valaki egyfolytában a nyakadon legyen és elszámoltasson, mintha az ember házasságban élne. Amúgy sokan azért akarnak párkapcsolatban élni, mert félnek az egyedülléttől - pedig semmi rossz nincs benne - vagy mert a környezetében senki sem egyedülálló. Mindenki szerint milyen jó dolog kapcsolatban élni, de előbb-utóbb minden kapcsolat szakítással ér véget és akkor meg sírnak, hogy milyen rossz nekik. Ez meg kinek hiányzik?
2009. dec. 20. 02:04
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Én is ilyen vagyok.Alapból nem vagyok társas tipus,meg a szabadság a legfontosabb nekem.Ezt nem adnám oda egy nőért sem.19/F
2009. dec. 20. 10:38
 18/20 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel a kérdéssel!:) (19 F)
2009. dec. 25. 20:31
 19/20 anonim válasza:

Komolyan nem értelek titeket!Nemigaz hogy csak a rosszat látjátok meg egy párkapcsolatban,és a jót soha!Sok jó dolog van benne!Pl:Azzal lehetsz,akit igazán szeretsz,és ha igazán szereted akkor nem fogsz neki bánatot okozni,és nem fogod megbántani,azzal hogy ha vele vagy és másik csajt/pasit nézel megállás nélkül!

17/L 4 éve vagyok egy párkapcsolatban,és nagyon szeretem a páromat,annak ellenére is ha haragszik rám,azért mert asszem megbántottam egy e-mailemben!

2009. dec. 26. 07:45
 20/20 anonim válasza:

Sztem nem teljesen jó dolog ha vki 17évesen 4éves kapcsolatban él, nem megbántani akarlak, vagy kritizálni. De aki nagyon fiatalon leköti magát, sztem később fog rájönni arra hogy mennyi mindent elszalasztott és nem feltétlen lesz kellemes partnere számára ha mondjuk majd 6-7 év után szakítani fog vele.

Én(25/F) annak a híve vagyok hogy ne kössük le magunkat fiatalon, utána valószínű h úgyis 1 nő/férfi mellett fogof leélni az életed felesleges már 10en-20an évesen lekötni magad. Nekem volt 1 kapcsolatom ahol nagyon elakarta a másik fél venni a függetlenségem, nem lehettem a barátaimmal, állandóan vele kellett lennem, ezért rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcs. Másik az h én olyan vagyok h párkapcsolat mellett nekem szükségem van a privát életre, éppen ezért nem érzem nekem valónak még a párkapcsolatot.

2009. dec. 26. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!