Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmenne nektek is a kedvetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenne nektek is a kedvetek ezek után a párkapcsolatosditól?

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok még sosem volt barátnőm. Eddig csak elutasításokat kaptam. Meg volt olyan lány akinek ilyen ló nincs szamár is jó lenne eset lettem volna. Nem így gondoltam el ezt az egész párkapcsolatos dolgot. Kicsit el is ment a kedvem az egésztől hogy ennyire nem jön nekem össze semmi, nagyon sokat csalódtam és még nem is volt barátnőm. Ha valamikor lenne is barátnőm rossz visszagondolni hogy mennyi szenvedés előzte meg.
2022. aug. 21. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ezek által fogsz fejlődni. Előtted áll még az egész élet. Nem szabad feladni, még 50 evesen sem, nemhogy 22..
2022. aug. 21. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
igen, nekem is elment, csak kicsit idősebb vagyok nálad.
2022. aug. 21. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
szóval, ha valami nem megy elsőre, akkor ne is erőltessük tovább? Ezzel a hozzáállással nem hogy bnőd nem lesz, de kb semmire se fogod vinni az életben.
2022. aug. 21. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

#2 Hát igen, ha 30-40 évesen elmegy az ember kedve, az azért már valahol érthető.

De 22évesen?! Akkor még küzdeni kell!!

2022. aug. 21. 20:47
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Engem Übü lány utasította vissza. A 6. ráadásul átvert és megcsalt. Ebből csak az utolsó volt a barátnőm. Aztán jött a párom. Akkor voltam 19 éves. Azóta is együtt. Ne siránkozz sportolj vagy legyen valami hobbyd amitől kimozdulsz otthonról. Ja lehet hogy a szomszédban van a páros csak nem akarod észre venni.
2022. aug. 21. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:
96%
Ja azt hittem neccesebbeket írsz. Olvasnál neccesebbeket, akkor rájönnél, hogy igazából a te életed hozzájuk képest startoló pálya. Nem is volt semmi tapasztalat, akkor nem kéne hogy elmenjen a kedved a párkapcsolattól.
2022. aug. 21. 21:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is elment kicsit a kedvem ettől, úgyhogy pihenek.

Nálam ez úgy megy, hogy pár hónapig ismerkedem, próbálkozom, pár hónapig meg kicsit visszavonulok. Most éppenséggel sokminden jobban érdekel, mint egy párkapcsolat, de nem is állnak értem sorba a lányok, úgyhogy élem az életem... :D

Szintén 22F

2022. aug. 22. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!