Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkereső Randivonal.hu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső Randivonal.hu vélemények? Valaki járt sikerrel? Vélemények?

Figyelt kérdés
okt. 31. 12:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10 Jah hogy a nők hibája, hogy te csak dugni akarsz. Mesélj még bro. :D
nov. 1. 09:21
 12/18 anonim ***** válasza:

8-as valóban ez van, temérdek normális, komoly kapcsolatot kereső férfi van, de azoknak a nők nem irnak vissza, mert alacsony, nem tetszik, stb.stb.

Pedig ők is tudnának szerentni tiszta szívből.

nov. 1. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:
#12 Tudom jól. Velem külsőre minden rendben, sokak szerint helyes vagyok, edzek, sportos alkat, magas vagyok, igényes. Volt is nemrég egy kapcsolatom, de szakított velem mert nem voltam elég rosszfiú, ezt így mondta. :D
nov. 1. 10:35
 14/18 A kérdező kommentje:
13/13 ....kérdezted, hogy a "rossz fiúságon" pontosan mit értett? Ez azért jó lett volna tudni:D
nov. 1. 12:16
 15/18 anonim ***** válasza:

#14 Nem volt rá szükség, ismerem az exét akibe halálosan szerelmes volt. Folyamatosan csalta, szarul bánt vele, 0-24 vádaskodott hogy félremegy, fenyegette. Össze is "verekedtek" sokszor.

Mégis mindig visszafogadta, mert ez kell neki.

Nah, én tényleg nem ilyen vagyok.

nov. 1. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:
#15 Egyébként azért érdekes, mert egy teljesen normális csajnak tűnik, amíg ezeket meg nem tudod róla.
nov. 1. 12:45
 17/18 A kérdező kommentje:
3 hét elteltével a legpozitívabb tapasztalataim éppen a Randivonallal voltak a többi társkeresőkhöz képest (Párom, Elit Date, Badoo, Bumble és Tinder). Az a jó benne, hogy részletesen lehet beállítani a paramétereket és válaszolnak is a hölgyek, kamu profolokkal sem találkoztam eddig.
nov. 6. 16:34
 18/18 Jagello válasza:
Őszintén, tele van fake profilokkal. Mint a legtöbb társkereső, a férfiakra épít. A legtöbb felhasználó " érdekes " módon pár napon belül törli magát. Az algoritmus tudja, hogy milyen nőt keresel és olyat ajánl fel. Ha előfizető vagy még a chatbot el is beszélget akár veled. Nem mondom, hogy nincs fent élő nő, de én nem találkoztam vele. Szerintem egy forintot ne költsön erre se senki, vannak már egészen jó kezdeményezések ehelyett, ahol élőben lehet ismerkedni.
jan. 27. 21:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!