Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkereső Randivonal.hu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkereső Randivonal.hu vélemények? Valaki járt sikerrel? Vélemények?

Figyelt kérdés
okt. 31. 12:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Kihalt
okt. 31. 13:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, de az 8 évvel ezelőtt volt, ott jöttem össze a férjemmel. (Akkor még normálisnak mondható társkereső oldal volt a Randivonal).
okt. 31. 15:58
 3/18 A kérdező kommentje:
2/2, most miben nem normális a Randivonal?
okt. 31. 16:09
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azóta nem használtam, de felnézek ide, és többen írták, hogy oda is már csak egót növelni mennek fel a nők (a pasik meg csak dugni akarnak).
okt. 31. 16:13
 5/18 A kérdező kommentje:
4/4 hát ez szomorú..... maga a dugással nem is lenne baj, csak meg kell hogy dolgozzon érte a férfi ember, de hát rohanó válágban élünk - azonnal mindent.
okt. 31. 18:07
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Jah akkor ti Bp-iek vagytok? Vidéken kihalt az oldal.
okt. 31. 18:17
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm ott ismerte meg a férjét, de az már több éve volt.

Én a férjemet egy másik társkeresőn ismertem meg ami azóta már megszűnt, de az kell mondanom, hogy nagyon nehéz normális férfit találni. Egy két kivétellel már akkor is mind csak szexet akart. Már akik nekem írtam. Pár volt olyan aki komoly kapcsolatot keresett. Ahogy hallom a barátnőktől ugyanez van most is mindegyik platformon.

okt. 31. 20:03
 8/18 anonim ***** válasza:
#7 Nem mind szexet akar, csak azoknak írnak vissza. Nem mindegy.
okt. 31. 20:06
 9/18 anonim ***** válasza:
8. Akik nekem írtak nem írtam. Csak elírtam a mondatom. 7#
okt. 31. 20:53
 10/18 A kérdező kommentje:

Nagy bajok vannak itt a tornyokban. Nyilván szexet akar a pali és mi ezzel a baj? Ez a normális férfias működés. Akkor lenne a gáz, ha nem akar már a szexet a pali - a nők aztán mit fognak mondani, nem akarnak mind a szexet, és már az a baj?

A másik, kedves NŐK, szerintetek, ha kipakoljátok magatokat, pucsitó képeket raktok fel, pozoltok ezerrel egy kiló festékkel az arcon, akkor mit panaszkodtok már? Nyilván, ez csak a dugásra invitálja a férfiembert.

Ha normális nőies, esetleg kicsit erotikus képek vannak felrakva, akkor meg lesz tanítva a pali, hogy először is, meg kell szerezni a nőt és megtartani, aztán dugni egészségére.

nov. 1. 08:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!