Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső Randivonal.hu vélemények? Valaki járt sikerrel? Vélemények?
A barátnőm ott ismerte meg a férjét, de az már több éve volt.
Én a férjemet egy másik társkeresőn ismertem meg ami azóta már megszűnt, de az kell mondanom, hogy nagyon nehéz normális férfit találni. Egy két kivétellel már akkor is mind csak szexet akart. Már akik nekem írtam. Pár volt olyan aki komoly kapcsolatot keresett. Ahogy hallom a barátnőktől ugyanez van most is mindegyik platformon.
Nagy bajok vannak itt a tornyokban. Nyilván szexet akar a pali és mi ezzel a baj? Ez a normális férfias működés. Akkor lenne a gáz, ha nem akar már a szexet a pali - a nők aztán mit fognak mondani, nem akarnak mind a szexet, és már az a baj?
A másik, kedves NŐK, szerintetek, ha kipakoljátok magatokat, pucsitó képeket raktok fel, pozoltok ezerrel egy kiló festékkel az arcon, akkor mit panaszkodtok már? Nyilván, ez csak a dugásra invitálja a férfiembert.
Ha normális nőies, esetleg kicsit erotikus képek vannak felrakva, akkor meg lesz tanítva a pali, hogy először is, meg kell szerezni a nőt és megtartani, aztán dugni egészségére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!