Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ?
4 hónapja megismertem egy férfit interneten. Az elején nagyon jókat beszélgettünk , igazán jó volt vele beszélni. Egésznap beszélgettünk, mindent elmondott magáról .Beszámolt minden apró dologról ami aznap történt vele . Úgy gondoltam talán több is lehet idővel köztünk . Mostanában bármit írok vagy csak egy emojival reagál rá, vagy egy-két szavas válaszokat ad .Erre nem lehet épiteni egy beszélgetést , eléggé egyoldalú így . Csak akkor ír rám mikor találkozni akarna.Amiben nekem nem tetszik ezt szóvá is tettem neki. Szívesen találkoznék vele ,de ő úgy gondolja menjek fel hozzá ,vagy kisérjem el boltba aztán gondolom hozzá ..Mert ő nem ért ehhez az ismerkedéshez annyira mint mondta ,viszont én első talikor nem épp ezt szeretném . Szivesen meghívnám egy kávéra , vagy sütizni ,lényegtelen csak ne egyből a lakására . Erre azt írta ő nem tizenéves erre nincs ideje ..Szívesen megismerném őt élőben is ,de így nem .Azt hozza fel unalmas,hogy még nem találkoztunk ,ezért nem ír mert akkor sem volt tali mikor naponta beszéltünk . Van mikor azt irja ő nem csak barátként gondol rám, többet néz ki belőlem ,valamikor azt írja nevetős fejjel más úgyse ír neki ,csak én ezért ír . Annyira csapongó a viselkedése ,hogy nem tudom eldönteni mit akarhat ? Vagy abba unt bele ,hogy nem találkoztunk még.Vagy csak nincs ló jóna szamár alapon beszél velem .
Nemrég három hétig tűnt el ,aztán újra felbukkant pár napra, megfigyeltem mindig az aktuális talira hívás előtt bukkan fel.
22L
Egyrészt nem érdekled eléggé.
Másrészt ő nem kapcsolatot akar, hanem szexpartnert, akivel nem kell sütizgetni meg sétálgatni, hanem rögtön felmész hozzá.
Felejtsd el.
Ha 3 hétre eltűnik, szerintem egyértelmű. Közben mást fűzött, hogy ugorjon fel hozzá.
Erre keressen másik hülyét.
Ja ő nem tinédzser meg nincs ideje. Akkor gondolom dugni se lenne ideje, ha felcsábított magához.
Komolytalan a hapsi.
Szivesen meghívnám egy kávéra , vagy sütizni
Te? Első randin? Ha méltóztatna beülni veled? Ilyet soha ne ajánlj fel egy hapsinak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!