Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, és hogyan?
"nem akartam sietni a dologgal, mivel akkor lépett ki egy 3 éves kapcsolatból"
Szép tőled, de lehet, hogy ő most már tovább lépne. Nagyon finoman rá is kérdezhetnél vagy óvatosan közeledhetnél.
Ezt nem értem: "annyira összezavar, hogy hihetetlen. Látszólag próbál féltékennyé tenni, de néha teljesen ez a leszarom tipus" - Szórakozik veled? Féltékennyé tenni - kire?
Ha összezavar, akkor nem egyenes, sumákol, szédít.
Talán kényelmes neki ez a helyzet... szimpatikis vagy neki, de azért komolyabbat nem tud elképzelni veled. Eljátszik a gondolattal, aztán eszébe jut, hogy neki más típus jön be. Stb...
Én azt mondom, hogy ha akarsz tőle valamit, akkor ne kerülgesd a témát, hanem csak határozottan, segíts neki ebben a dilemmájában. Nem fog tudni ellenállni, úgy gondolom, úgy érződik az írásodból. Ha úgy állsz hozzá, hogy tudod, hogy őt akarod, igen. Mehet, jó, határozottan!!! Ennyi.
Persze alakuljon ki egy olyan szitu, ahol ezt meg lehet tenni, ne az utcán támadd le ezzel az első mozdulatodra 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!