Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, és hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, és hogyan?

Figyelt kérdés
A társaságba egy lány barátom által bekerült egy csaj. Tök jól elvoltunk, aztán ráírtam. Beszélgettünk stb stb. Ketten voltunk is pár helyen, de nem akartam sietni a dologgal, mivel akkor lépett ki egy 3 éves kapcsolatból. Aztán ez az egész lejjebb apadt. Azóta is jól elvagyunk, én megyek érte néha munkába, és sorolhatnám. Minden hétvégen összejön a társaság, illetve ha valami ottalvós program van, akkor mindig, de mindig ketten együtt alszunk. Mindig hozzábújok, simogatom. Ha én adok jeleket, akkor picit visszább vonul. Aztán ad ő is, de annyira összezavar, hogy hihetetlen. Látszólag próbál féltékennyé tenni, de néha teljesen ez a leszarom tipus. Soha nem volt még ez, nem voltam soha elutasítva, ezért is gondolom, hogy nem merek komolyabb tettekkel próbálkozni. Legfinomabban is fogalmazva ez elég p*ncserság egy fiútól. Szóval már tényleg erőt kell magamon vennem. Főleg lányoktól kérdezném, ez miért van?

aug. 22. 23:05
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

"nem akartam sietni a dologgal, mivel akkor lépett ki egy 3 éves kapcsolatból"

Szép tőled, de lehet, hogy ő most már tovább lépne. Nagyon finoman rá is kérdezhetnél vagy óvatosan közeledhetnél.

Ezt nem értem: "annyira összezavar, hogy hihetetlen. Látszólag próbál féltékennyé tenni, de néha teljesen ez a leszarom tipus" - Szórakozik veled? Féltékennyé tenni - kire?

Ha összezavar, akkor nem egyenes, sumákol, szédít.

aug. 22. 23:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne a miért érdekeljen, hanem próbáld már meg megcsókolni. Aztán az eredménytől függően kérdezd meg, hogy mi a baj? Ha meg benne van, akkor nincs baj, csak azt várja, hogy az alfahím hódítsa már meg, ne egy heteken át szerencsétlenkedő!
aug. 22. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kéreti magát, játszmázik. N
aug. 23. 00:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát én magam is lány vagyok, de fogalmam sincs. Vagy rosszul olvasod a jeleket, vagy csak szórakozik veled, vagy lehet ugyan azt érzi, mint amit te, de lehet olykor ha ottalvós estéken esetleg iszik, akkor az szól ki belőle. Nem fekszem köztetek, tehát fogalmam sincs. Nagyon közhelyes lesz, de neked kell vele beszélni erről. Nincs semmi veszíteni valód.
aug. 23. 00:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán kényelmes neki ez a helyzet... szimpatikis vagy neki, de azért komolyabbat nem tud elképzelni veled. Eljátszik a gondolattal, aztán eszébe jut, hogy neki más típus jön be. Stb...

Én azt mondom, hogy ha akarsz tőle valamit, akkor ne kerülgesd a témát, hanem csak határozottan, segíts neki ebben a dilemmájában. Nem fog tudni ellenállni, úgy gondolom, úgy érződik az írásodból. Ha úgy állsz hozzá, hogy tudod, hogy őt akarod, igen. Mehet, jó, határozottan!!! Ennyi.

Persze alakuljon ki egy olyan szitu, ahol ezt meg lehet tenni, ne az utcán támadd le ezzel az első mozdulatodra 😃

aug. 23. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!