Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a pasi?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja kb. ismerkedem egy férfivel. 24 éves. Én pedig 21. Tudni kell hogy az előző párom szomszédjai,a jelenlegi srácnak keresztszülei. És így ismerik egymást. De a srácot nem érdekelte elmondása szerint, ő folyton mondta hogy nem érdekli hogy jóba vannak,a volt párom az ö rokonaival,bármit megtesz értem mert szeretne engem. Eleinte folyton visszautasítottam,de végén beadtam a derekam. Minden percben írt munkája mellett is,nagyon kedves,figyelmes volt. Majd eljött az első tali. Oké,mert én is akartam,de egyáltalán nem tántorította vissza,hogy menstruálok lefeküdtünk úgyis. Majd a következő naptól kezdve a pali teljesen megváltozott. Eltűnt órakig,mondván dolgozik. Igen tényleg dolgozik,de viszont egy az hogy elérhető,kettő meg eddig is tudott írni.. és elkezdett 5-6órákon keresztül ignorálni. Ami nekem persze nem tetszik. Folyton vitatkoztunk,hogy miért csinálja ezt. De megtörtént a másik tali is,amin szintén lefeküdtünk egymással. Majd következő naptól újra ignoralt órákig mindennap. Ennek már két hete,összevesztem vele,nem is beszéltünk pár napig. Tegnap megkeresett hogy ő velem akar lenni stb. Kb.par szót beszéltünk,majd este 7kor újra leláttamozott,és azóta sem írt. Miért csinálja ezt?aug. 22. 08:19
1/8 anonim válasza:
Tök egyszerű. Megkapott, csak szexre, és nem kellesz neki másra.
Amúgy mekkora egy hülye vagy hogy első aktusotokon összefekszel vele vérezve?
Én is hanyagolnálak.
4/8 A kérdező kommentje:
Ír mindennap csak már nagyon hanyagol
aug. 22. 10:08
5/8 anonim válasza:
pont ezért, ha feljön a szex téma, akkor kedvet fog kapni
6/8 anonim válasza:
Nem tudom, ha nekem a friss randipartnerem MINDEN NAP ir, nem erzem magam hanyagolva, sot kicsit sok is :D
Es en is sokszor csak kesobb/este valaszolok.
7/8 A kérdező kommentje:
Én azt értem de ő közben posztolgat,tiktokozik minden mást csinál. Ja és a kiírás óta dobott is,mert megkérdeztem hogy akkor mi van most köztünk.
aug. 22. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!