Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire ciki elaludni egy filmezős randin? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel már 3 hónapja randizunk és nagyon be is jön. Múltkor sakkoztunk és legyőztem úgyhogy visszavágót akart tegnap este. Én olyan fáradt voltam hogy fel is hívtam hogy elmondjam, de győzködött hogy menjek és akkor filmezünk meg rendelünk egy pizzát. Hát így is lett, de én elaludtam a kanapén a film közben véletlen. Ő pedig nem keltett fel, csak betakart, levette a szemüvegem meg ilyenek. Már eljöttem, és hagytam neki egy üzenetet hogy köszi az estét meg minden. De most fogalmam sincs ez mennyire volt nagy hiba. Mit gondoltok, mit mondjak neki? 22N

2021. febr. 6. 07:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Sztem cuki, ne parazz. Sztem jo pasit fogtal ki
2021. febr. 6. 07:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel baj, de az első szex alatt inkább ne aludj el ha lehet. :)
2021. febr. 6. 08:06
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Most már biztos tényleg elhiszi, hogy fáradt voltál. :)
2021. febr. 6. 08:07
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
Még jóhogy nem ébredtél fel, mert ott kuporogva maszturbált melletted a testedre :)
2021. febr. 6. 08:08
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Semennyire. Ez teljesen természetes és hétköznapi dolog lesz, ha egy párt fogtok alkotni.
2021. febr. 6. 08:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor volt párom és filmezos estét csináltunk rendszeresen elaudtam kb 10/7 filmen😂😂😂 - nem történt semmi extra max ha olyan mosolygott rajta egy jót. 30/F
2021. febr. 6. 09:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jo a pasid
2021. febr. 6. 09:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem a legideálisabb, de egyrészt már az elején mondtad, hogy fáradt vagy, így nem érhette meglepetésként, másrészt a lehető legjobban reagálta le. Ha összejöttök (amiért hajrá) bőven lesz ilyen mindkettőtök részéről, szóval ne aggódj.

Gondolom a sakkos visszavágó még áll, akkor megemlítheted neki, hogy bocsi az elalvásért, de kétlem, hogy bármi rossz érzése lenne ennek kapcsán.

23L

2021. febr. 6. 09:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nem ciki, en is aludtam mar el.. inkabb vicces, mint ciki.
2021. febr. 6. 10:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit kéne mondani? Aki fáradt, az nyilván elalszik.
2021. febr. 6. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!