Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire ciki elaludni egy filmezős randin? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel már 3 hónapja randizunk és nagyon be is jön. Múltkor sakkoztunk és legyőztem úgyhogy visszavágót akart tegnap este. Én olyan fáradt voltam hogy fel is hívtam hogy elmondjam, de győzködött hogy menjek és akkor filmezünk meg rendelünk egy pizzát. Hát így is lett, de én elaludtam a kanapén a film közben véletlen. Ő pedig nem keltett fel, csak betakart, levette a szemüvegem meg ilyenek. Már eljöttem, és hagytam neki egy üzenetet hogy köszi az estét meg minden. De most fogalmam sincs ez mennyire volt nagy hiba. Mit gondoltok, mit mondjak neki? 22N2021. febr. 6. 07:54
11/11 anonim válasza:
Mondd azt neki, hogy a sakk jobban lázban tart, mint a tévéke!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!