Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a pasi?
Figyelt kérdés
Ha kettesben vagyunk nem mert hozzám szólni, Nem kezdeményez beszélgetést, ha beszélgetek vele, akkor is olyan mintha kis szünetet tartana(értem ez alatt befejezem a mondatot és siri csend és utanna válaszol) nekem kicsit olyan érzésem van hogy nem tudja mit mondjon mintha izgulna vagy nem tudom, viszont, társaságban elég sokszor hozzám szól, be szologat, ha beszélgetek egy témáról, akkor csak úgy darálja a szót meg próbál közelemben lenni, mellettem áll szembe áll velem, tudja azt is hol dolgozom még se jönne be "meg nézni" nem tudok rajta ki igazodni, egyszer hangosan meglepetten köszön, máskor oda dob egy sziat lehetséges és előfordulhat hogy félénk legyen egy pasi? 40 éves létére ha a lány 29?2023. szept. 4. 22:15
1/2 anonim válasza:
Idiota vagy. Minek vagy 40 éves életünk pasival! Keress egy 30 korukig akinek meg felall
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!