Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálják ezt a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a férfiak társkeresőkön?

Figyelt kérdés

(Lehet, hogy a nők is, de én őket nem annyira nézegetem, még mielőtt valaki.)

Viszonylag sok férfinál látom, hogy egyébként úgy hellyel-közzel kitölti a profilját, de arra vonatkozóan, hogy akar-e gyereket, nem ad meg semmit. Pedig opció az is, hogy "igen", az is, hogy "nem", az is, hogy "nem tudom". Ilyenkor jól sejtem, hogy az aktuális randipartnerhez akarják igazítani a válaszukat, vagy van olyan helyzet, hogy erre a kérdésre komplexebb a válaszuk, minthogy ebbe a három kategóriába beleférjen?

aug. 30. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
6%
Akarnak csak nem veled
aug. 30. 11:34
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Hát nem komoly kapcsolatot keres így az biztos. Vagy lusta, vagy sumákol. Én nem hiszem hogy a másikhoz igazítaná. Miért neked pl mindegy a gyerekkérdés? Ha a másik szeretne akkor szülnél? Vagy ha nem úgy is jó? :)

Szerintem jó dolog kitölteni a profilt, mert aki komoly kapcsolatot keres, ott jobban látható hogy milyen a másik, és mennyire közös az érdeklődés pl.

Nem kell regény, de sok időt meg tudna mindenki spórolni az őszinteséggel. Talán akkor azok találnának egymásra, akik tényleg összeillenek.

F

aug. 30. 11:34
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarják a saját esélyeiket rontani azzal, hogy az a kevés nő is akivel matchelnének, talán pont ezért szórja majd ki őket. De az is lehet csak ennyire nem érdekli őket a gyerek téma, hogy nekik mindegy. Főleg ha nem is azért vannak fent, hanem simán csak szexet keresnek.
aug. 30. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Sok nőnek a gyerek igazából a központi kérdés, és a kapcsolat lehet felszínes, mert nem olyan prioritás. Egy pszichológus mondta nemrég, hogy a mai férfiak jobban igényelnék a lelki kapcsolatot, míg a nők viszont már kevésbé, más dolgok fontosabbak.

Ha egy férfi kiírja hogy szeretne, akkor esélyes hogy olyat vonz be, akinek csak mint "donor" kell.

Ha kiírja hogy nem szeretne, akkor lehet hogy nem lesz match-e.

Ha nem ír semmit, akkor élőben kiderülhet, hogy milyen a nő, összeillenek-e.

Az aki nem akar gyereket, mindig gyanúsabb, ellenszenvesebbnek, sérültnek tűnik, aki meg akar, ott meg lehet hogy sokat szeretne. Kényes kérdés, és erre lesz kihegyezve minden, nem pedig arról, hogy egyáltalán egymást keresik-e, vagy a gyerekvállalás körül forog minden.

aug. 30. 11:53
 5/12 anonim ***** válasza:
9%

Mert a jövőbeli tervek nem tartoznak a „nagyérdemű” publikumra.

A társkeresésnek meg semmi értelme akkor, ha az ismerkedés előtt már mindent is tudsz a másikról. Az ilyen sarkalatos dolgokat meg érdemes „kifelejteni”, mert így legalább lesz is miről beszélni, ha valakinek külsőleg bejön az ember.

aug. 30. 11:58
 6/12 anonim ***** válasza:
45%

Ha valaki azért nem írja ki hogy legyen miről beszélni, az már szomorú xd

Amúgy meg nem akkora dolog hogy valaki akar-e vagy sem.

aug. 30. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:
47%
Én nőként sem írtam ki soha. Ez egy annyira intim dolog, amit szerintem az ember már csak azzal közöl, akivel legalább addig eljutottak, hogy randi jöhessen szóba. Kissé nevetséges, hogy vad idegen emberek, akikkel talán soha nem találkozom, azt olvasgassák rólam, hogy én akarok-e szülni vagy sem.
aug. 30. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
40%
Örülj neki, hogy egyáltalán írnak valamit az instán és a snapen kívül valamit. A nők 90%-ka csak ennyire képes, arra meg pláne nincs esze, amiket fent írtál.
aug. 30. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:
33%
#7 te miért írsz ide? Nem kérdeztünk
aug. 30. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:

#6 „Ha valaki azért nem írja ki hogy legyen miről beszélni, az már szomorú xd”

Fától az erdőt. xd

Miért szomorú? Mert nem az időjárás lenne a téma kávészürcsölgetés közben?

„Amúgy meg nem akkora dolog hogy valaki akar-e vagy sem.”

A kérdezőt mégis bizgatja a dolog, ahogy téged is. :-)

aug. 30. 14:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!