Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tilt le egy veszekedés után, és miért oldja vissza?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel randiztam párszor, azt hiszem 5x. Úgy 2 éve ismerjük egymást, tavaly fel is keresett, és feldobta a randi ötletet (egyetemre jártam, és vizsgaidőszakom volt így nemet írtam), utána abba is maradt a beszélgetés. Idén nyáron ismét felkeresett, és elkezdtünk újból beszélgetni. Mindenegyes nap beszélgettünk, eddig minden jó volt, és nem volt probléma sosem vele. Esténként általában telefonáltunk, így történt ez múlthét péntek este is. Szokás szerint beszélgettünk mindenről, és egyszer csak feltette nekem a kérdést hogy miért ismerősöm fb-on a haverjának a haverja.😂 Mondta a nevét, és rákerestem mert amúgy névről se ugrott be ki ő, majd közöltem vele hogy nem tudom hogy lettünk ismerősök, nem ismerem. Ezután mondja, hogy tiktokon is követjük egymást, és ha nem ismerem miért követtem vissza. Itt teljesen nem értettem már a helyzetet, és azt se hogy miért kell magyarázkodjak neki. Mondtam neki, hogy nem ismerem az összes visszakövetett embert/ fb ismerőst, és ő akkor még képben se volt szóval felesleges féltékenykednie. Egyfolytában azt hajtogatta hogy ő nem féltékeny, és azt se érdekli hogy ha másokkal beszélek. Összekaptunk, és rámtette a telefont. Nem írt másnap (szombaton), és én sem neki.. Vasárnap délután meg azt vettem észre hogy letiltott mindenhonnan.. Kedden meg feldobta a fb ismerős ajánlások között, ezt láttán megnéztem a többi appon is, és mindenhonnan visszavonta a tiltást. Szerintetek ezt most miért csinálta? Miért tagadja hogy féltékeny? Egyiknek sem látom értelmét, se a tiltásnak, se annak hogy tagadja hogy féltékeny. Ő 29 éves, én 27.ma 17:14
1/12 anonim válasza:
Ez egy rejtély. Lehet hogy az a haver haverja megbántotta régen, vagy tud róla valamiket amik durvák. Vagy csak aznap szörnyű napja volt és valamit bekombinált, aztán rájött hogy hülye volt. Vagy azt hitte majd keresgetni fogod hogy miért tiltott le, de ez nem jött be és újra ő keres. Vagy kontrollmániás. Vagy még vagy 20 dolog lehet, ezt ő tudja megmondani, vagy még ő sem.
2/12 anonim válasza:
"letiltott mindenhonnan"
Akkor vége.
Sértően és véglegesen elutasított.
3/12 anonim válasza:
2-es vagyok. Semmi joga nem volt semmit számonkérni rajtad, jobb lesz neked nélküle.
4/12 A kérdező kommentje:
1/2 Köszönöm a választ!
2/2 Szerintem ez hülyeség, mert nem hinném hogy akkor ilyen gyorsan vissza is vonta volt a tiltást.😂
ma 17:29
5/12 A kérdező kommentje:
Ebben viszont egyetértek, hogy nem volt joga számonkérni, főleg nem így. Az hogy jobb lesz e nem tudom, mert eléggé megkedveltem. de remélem igazad lesz. Köszönöm a választ! 😊
ma 17:33
6/12 anonim válasza:
Hagyd a francba. 30 evesen itt tart fejben…kell neked ilyen errtlen pasi ? Inkabb ferfit keress, aki nem az instaddal meg a tiktok koveteseiddel foglalkozik, meg nem tiltogat le 😭
26N
7/12 anonim válasza:
"Összekaptunk, és rámtette a telefont."
Bunkó.
Ne is hívjon többet, ha nem érdekli, amit mondani akarsz, és nem tisztel.
8/12 anonim válasza:
Letilt, visszavonja.
Ez óvodás, tiszteletlen játék, és figyelemre/válaszra nem érdemes.
Minden nap mást akar, és te ugorj?
9/12 anonim válasza:
7 Aki valakire ráteszi a telefont az nem biztos hogy ő a tiszteletlen. Joga van kilépni és egy veszekedésnél máshogy nem lehet, főleg ha épp olyanokat mondanak neki ami bántó. Szóval ettől még nem lesz senki tiszteletlen.
10/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez elég éretlen viselkedés tőle ennyi évesen, csak más, ha az ember megkedveli a másikat. Egyébként teljesmértékben egyetértek veletek, hogy óvodás és társai. Utolsó válaszoló, semmi sértőt nem mondtam neki, mikor megkérdeztem tőle hogy miért féltékenykedik feleslegesen, akkor mondta hogy ő nem az és az se érdekli ha másokkal beszélgetek, ezután tette rám a telefont.
ma 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!