Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 35 évesen hol érdemes társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 évesen hol érdemes társat keresnem?

Figyelt kérdés
Nemcsak szexre kell a férfi, hanem társat is keresek, aki megérti az adott helyzetemet és türelmes is tud velem lenni.
okt. 28. 14:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
En szívesen randiznek veled szexmentesen, csak beszélgetni, programra menni, vacsizni, biztos nagyon vágysz a szeretetre, meg a figyelemre, csak messze laksz. De biztos lesz a közeledben is hasonló férfi, akivel ezt lehet.
okt. 28. 16:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Én a szex részét vállalom. A többit majd utána meglátjuk ha jó a szex. (: 31/F
okt. 28. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Írj ha szeretnél ismerkedni 40F
okt. 28. 18:22
 14/17 A kérdező kommentje:

Magas, vékony nő vagyok, magas szexuális kisugárzással.

Stabil munkahely, jó fizetés.

Egyetemre járok, munkahelyemen folyamatosan fejlesztem magam.

Nem ijedek meg egy körtecserétől, egy bútor összerakásától, vagy egy étel megfőzésétől.

Párom mellett meg kellett tanulni a türlmet és az irányítást is.

Szóval nem vagyok egyszerű eset, mert szeretek irányítani.

Mi kell még?

Szexuálisan is leírjam a "képességeimet"?

okt. 28. 21:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Van társkereső, vagy közösségi média profilod? Szívesen megnéznék rólad pár képet. 31/F
okt. 28. 22:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Suba subával, guba gubával.
okt. 29. 02:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Írj 40F mérnök
okt. 29. 21:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!