Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 35 évesen hol érdemes társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 évesen hol érdemes társat keresnem?

Figyelt kérdés
Nemcsak szexre kell a férfi, hanem társat is keresek, aki megérti az adott helyzetemet és türelmes is tud velem lenni.
okt. 28. 14:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
29%
Próbálkozz itt. Itt túlkínálat van, és vannak elég okos felhasználók is.
okt. 28. 15:00
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi, de sajnos ezt így el is felejtheted szerintem... Szexre simán találsz, de a magyar és korodbeli férfiakra nem lehet számítani mint társ, tőlük nem várhatsz már kezdésként (bár később sem nagyon) megértést, türelmet. Nekik a gondtalan, kisimult, csinos és szép nő kell, aki hajlandó pótanyjuk lenni extrákkal.
okt. 28. 15:00
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
2: Tisztelet a kivételnek, ugye?
okt. 28. 15:08
 4/17 anonim ***** válasza:
53%

Jaj, igen, mindenképp tisztelet a kivételnek, ha létezik ÉS nem foglalt már rég...

Én azokról írtam, akikbe ő mint 35 éves egyedülálló nő jellemzően belefuthat társkeresés során ma Magyarországon. Bár a foglaltak között is nagyobb arányt képvisel ez a típus.

Lehet persze áltatni is a kérdezőt, aztán majd meglátja...

okt. 28. 15:15
 5/17 anonim ***** válasza:
38%

"aki megérti az adott helyzetemet és türelmes is tud velem lenni."

Na jó, de pont a lényeget nem írtad le, hogy mi az az élethelyzet és miért alakult úgy. Az is fontos infó lenne, hogy hol élsz, milyen közegben mozogsz. Ezek nélkül nem nagyon lehet érdemben válaszolni az általánosításon kívül.

okt. 28. 15:22
 6/17 anonim ***** válasza:
18%
Én speciel leszarlak.
okt. 28. 15:27
 7/17 A kérdező kommentje:

Mert párom masszív alkoholista volt és egy napon úgy döntött, hogy inkább átissza magát a másik oldalra?

Egyedül hagyva egy kiskamasszal.

A fővárosban élek, ott dolgozok, kis fős csoportokban.

Járni sehova nem járok, munkába és haza. Kb ennyi az életem.

Ettől még vágyok társra, a testiségre, a megértésre.

Nem egy önző alak kell aki csak magára gondol.

okt. 28. 15:30
 8/17 anonim ***** válasza:

7

Hú hát én úgy látom, hogy először a lelkiállapotodat kellene rendbe tenni, mert ez egy elég felkavaró történet. Néhány mondat alapján úgy tűnik, hogy nem vagy túl ezen lelkileg, nem bocsátottál meg a volt párodnak... Persze biztosan nagyon nehéz lehet...

Akkor vonzunk be olyan társat, aki rendben lesz, ha mi is rendben vagyunk belül. Tudom, hogy közhelyesen hangzik, de tényleg így van.

okt. 28. 15:48
 9/17 anonim ***** válasza:
Eddif hol próbálkoztál?
okt. 28. 15:50
 10/17 anonim ***** válasza:
Te mit tudsz nyújtani? Mert elvárás az mindig van.
okt. 28. 16:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!