Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfinak felajánlom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak felajánlom amikor nincs itthon a párom, hogy ugorjon be hozzám DE! az egyik gyerekem viszont itthon tartózkodik, ez esetben is azt fogja hinni, hogy akarok tőle valamit, vagy nem feltétlenül?

Figyelt kérdés

okt. 28. 14:35
 81/106 A kérdező kommentje:
80: tehát tegyük fel, úgy hívom, hogy süti-kávéra ugorjon át, akkor esélyes, hogy nem fog a szexre gondolni?
jan. 27. 18:55
 82/106 anonim ***** válasza:
De fog, mert szerintem nem gondolja hogy éhezőnek nézed és megsajnáltad. De ha van valami más indok pl unatkozol és muszáj valakinek elsírnod a bajaidat vagy pl leesett a karnis, vagy hirtelen politizálnod kell stb akkor lát valami más indokot is lehetségesnek.
jan. 27. 21:50
 83/106 anonim ***** válasza:
Ha úgy indítod, hogy "figyi sütöttem sütit XY-nak, és maradt, ugorj már fel és vigyél belőle, mert ránk rohad", az kevésbé gyanús. Ha csak úgy ugrasztod fel, hogy egyértelmű belőle, hogy konkrétan vendégül akarod őt látni bármiféle alkalom nélkül, úgy elég gyanús. Ha beszélgetni akarsz vele, de szexet nem, akkor lehet, a legjobb, ha őszinte vagy.
jan. 28. 07:25
 84/106 A kérdező kommentje:
82,83: külön köszönöm, hogy normális válaszokat adtok! Mindkettő hasznos!!
jan. 28. 07:41
 85/106 anonim ***** válasza:
Volt ungabunga? 😁
jan. 28. 08:10
 86/106 anonim ***** válasza:

Szerintem az "unatkozom, ugorj be hozzám" az elég egyértelmű utalás a szexre.

És akkor lehet tovább cizellálni. Pl. Úgy unatkozom, beugorhatnál! Stb.

Ha konkrét okot írsz, mint pl. süti, elromlott valami, az szerintem finomítja a szándékot. Abból akár azt is hiheti hogy tényleg sütöttél valamit.

No és még mindig nem invitáltad?? Eltelt 3 hónap!

febr. 5. 00:01
 87/106 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyerek majd bekop teged..
febr. 5. 01:35
 88/106 A kérdező kommentje:
87:nem tud beszélni! Még mindig nem hívtam.bizonytalan vagyok.magam sem tudom akarom e, mit akarok, azt nem szeretném, hogy úgy jön el, hogy szexet vár, utána pedig visszautasítom, mert mondjuk akkor ott a konkrét helyzetben úgy döntök, hogy mégsem akarom.
febr. 5. 08:58
 89/106 anonim ***** válasza:
100%
88. Mert nem is akarod csak sok filmet neztel..
febr. 5. 09:21
 90/106 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarod, csak álmodozol róla mi lenne ha.. Imponálna neked, ha ő azt feltételezné, hogy szexelnél...

És ezekbe az ábrándokba jó érzés belemerülni.. csak ne jöjjön szembe a valóság.

Hogy családanya vagy, hogy házas vagy, hogy ő házas, stb.

febr. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!