Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak felajánlom amikor nincs itthon a párom, hogy ugorjon be hozzám DE! az egyik gyerekem viszont itthon tartózkodik, ez esetben is azt fogja hinni, hogy akarok tőle valamit, vagy nem feltétlenül?

Tehát úgy vagy, hogy áthívod, de nem akarsz ennél konkrétabb lépést tenni, hanem azt szeretnéd, hogy ő ebből a meghívásból egyértelműen gondoljon arra, hogy te mit akarsz valójában és támadjon le téged, mert akkor majd hagyod magad?
Amúgy te vagy az idősebb?

Szerintem akkor lehet neki egyértelmű, ha szoktál vele kacérkodni vagy bármi utalást tenni szavakkal vagy mozdulatokkal ilyesmire. De ha mindig csak simán barátilag beszélgettek, akkor nem feltétlenül meri meglépni (még ha pl fantáziál is róla), akkor le kellene támadnod ha eljön.
De a meghívásban ne hangsúlyozd nagyon a gyerek otthonlétét és akkor úgy már egy árnyalattal konkrétabb lehet számára. Emellett a hangod, a hangsúly is befolyásolhatja ugyanazokkal a szavakkal kimondott mondatodat hogyan érti valaki..
(Mikor először olvastam a kérdést azt hittem amúgy, hogy te át akarod hívni, de nem akarod, hogy azt gondolja szexelni akarsz. Erre meg kiderült, hogy te azon aggódsz, hogy nehogy ne essen le neki, hogy te tényleg szexelni akarsz 😃).
55:olyan most a kapcsolatunk, hogy sokat mosolygunk egymásra ha összefutunk, van, hogy nem is szólunk, csak mosolyogva összenézünk.
Részéről voltak már apró érintések (karomat)

56, hidd el előfordulhat, hogy nem kamu. Mi értelme lenne ilyenen agyalnia valakinek kamuból? És hogy jutna eszébe?Szerintem sokkal valószínűbb, hogy valóban előállt egy ilyen helyzet. Néha a leghülyébb dolgok a legigazabbak. Persze az is lehet, úgy van ahogy mondod. Erről sosem fogunk meggyőződni.
Nekem még sok info hiányzik. Mit tud a férfi a nő házasságáról? Mióta tart a baráti viszony? Pezseg köztük a levegő kölcsönösen? A férfi házas? Milyen az ő házassága? Stb.

58:magáról, a nő házasságáról semmit nem tud, csak annyit, hogy van.
Barátinak nem mondanám a viszonyt, csak ismerjük egymást, röviden beszélgetünk.
6 éve ismerjük egymást, de most kb. 8-9 hónapja van, hogy közvetlenebb a kapcsolatunk, ha összefutunk hol én, hol ő szólunk egymáshoz, sokat mosolygunk egymásra, gyakran végignéz rajtam, megnézni az alakomat, és úgy érzem mintha úgy alakítaná, hogy összetalálkozzunk.
Pl. Mindig van egy útvonal amin megy, és a múltkor nem ott ment, látta, hogy merre vagyok, és úgy döntött inkább felém megy el.
A férfi is házas, kb.25-30 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!