Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfinak felajánlom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak felajánlom amikor nincs itthon a párom, hogy ugorjon be hozzám DE! az egyik gyerekem viszont itthon tartózkodik, ez esetben is azt fogja hinni, hogy akarok tőle valamit, vagy nem feltétlenül?

Figyelt kérdés

okt. 28. 14:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Persze... És a híres párod miért nem tudja, hogy "barátkoztok"?
okt. 28. 16:18
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem akkor ugrik be, amikor itthon van a párod?

Komolyan? Nincsenek barátnőid?

okt. 28. 16:20
 23/37 anonim ***** válasza:
42%

"van pár szabadnapom, üres, nem csinálok semmit..."

Gyermek mellett nincs tennivalód, nem tudsz vele eltölteni vele időt mert hiányzik más farok beléd. Egy igazi mocskos kurwa vagy! Remélem kiderül és mehetsz a sarokra. Az való neked.

Ha meg nem derül ki remélem, hogy a faszi kiél mint a kutat aztán eldob és te meg szenvedni fogsz mint a kutya!

okt. 28. 16:21
 24/37 A kérdező kommentje:
Ennyi erkölcsös, tisztességes embert itt egy helyen... Azta... Iszonyat rosszul érzem most magam. Az ország legnagyobb kurvája vagyok. Hizzám fogható nincs is.
okt. 28. 16:30
 25/37 anonim ***** válasza:
63%
Férjed mellett ilyet teszel? Ja, csak beszélgettek!!!! Persze hogy azt. Dugni akarsz és ennyi. Férjed meg dolgozzon. Szép egy Ribizli lehetsz.
okt. 28. 16:55
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nyilván azt csinálsz, amit szeretnél. Itt a válaszok többsége azt fejezte ki, amit kérdeztél: igen, ez egyértelmű felkérés a táncra, bárki úgy értené, hogy félrelépni szeretnél! Továbbá senkinek sem világos, hogy pontosan miért is kell neked otthon, a lakásotokon ismerkedni a szomszéd pasival. Miért nem hívod át inkább a barátnőidet, anyukádat, rokonodat.

Kérdező... őszintén. Te fordított helyzetben mit gondolnál? Ha a férjed azt mondaná a szomszédasszonynak, hogy nyugodtan jöjjön át, ha TE nem vagy otthon? Mire gondolnál? Kártyázni szeretne?

Ha nem szeretnél bonyodalmakat, akkor szerintem hanyagold az efféle félreérthető helyzeteket. Ha meg csakazértis, akkor csakazértis. Hidd el, nekünk nagyon mindegy, úgysem ismerünk. :)

okt. 28. 16:56
 27/37 Semuhi ***** válasza:
55%
Értem :D amit mondasz de akkor minek neked férj :D ? Ha ö ugya. Ezt tenné te mit szolnál ??
okt. 28. 17:36
 28/37 anonim ***** válasza:
65%

Hát ha olyan a kapcsolatotok, hogy barátok vagytok, akkor tudni fogja, hogy nem akarsz tőle semmi extrát. Főleg, ha férjed van. Mármint ha férjed van, akkor remélhetőleg azért vagy vele, mert szereted őt, stb.

Nem kell kifejezetten hangsúlyozni, hogy nincs otthon a férjed. Az szerintem gyanúsabb, mintha csak simán áthívnád dumálni.

Létezik férfi-női barátság amúgy.

okt. 28. 17:39
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindegy mit csinálsz, de akkor ne érdeklődj amikor már eldöntötted, hogy áthívod amikor a párod nem lesz otthon.
okt. 28. 17:43
 30/37 A kérdező kommentje:
27: engem nem érdelne. Nyitott kapcsolat is lehet. A férjemmel egyáltalán nincs szex, de abban sem vagyok biztos, hogy vele akarom. Szeretem a társaságát. Kedvelem. Mindig felvidít.
okt. 28. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!