Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfinak felajánlom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinak felajánlom amikor nincs itthon a párom, hogy ugorjon be hozzám DE! az egyik gyerekem viszont itthon tartózkodik, ez esetben is azt fogja hinni, hogy akarok tőle valamit, vagy nem feltétlenül?

Figyelt kérdés

okt. 28. 14:35
 61/106 anonim ***** válasza:
60. Jo hogy meg nez.. neki mar oreg nyanya a felesege.
jan. 19. 17:05
 62/106 anonim ***** válasza:
Amikor a lakásán voltál az hogy történt? Mi okból mentél? Akkor miért nem történt semmi?
jan. 19. 17:40
 63/106 A kérdező kommentje:

Akartam vele beszélni egy dologról, és felajánlotta, hogy ugorjak át.

Én nagyon kimért voltam, izgultam, zavarban voltam, és a mondandómra koncentráltam.

Ő meg volt pár másodperc, hogy a melleimet bámulta, de nem közeledett

jan. 19. 17:57
 64/106 anonim ***** válasza:
És már felajánlottad neki? Beugrott?
jan. 21. 05:14
 65/106 A kérdező kommentje:
64:még nem.nincs lehetőség egyenlőre
jan. 21. 06:18
 66/106 A kérdező kommentje:
Nem is biztos, hogy összejön az egész. Nem egyszerű. Ő is mit mond a feleségének, hová megy akár csak egy fél,vagy egy órára.
jan. 21. 15:14
 67/106 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogod megkérdezni. Az egészet úgy akarod, hogy nehogy azt higyje, de azért mikor eljött támadjon le. Csak fantáziálsz róla. És már elkezdtél kifogást is keresni, hogy miért nem jöhetne össze.
jan. 21. 15:26
 68/106 anonim ***** válasza:
Miért nem keresel egyedülállót? Neki lehet hogy a felesége ténylegesen a felesége, nem egyedülálló mint te (valójában).
jan. 21. 15:28
 69/106 A kérdező kommentje:

68:bárcsak ne vonzódnék annyira nagyon hozzá, de teljesen odáig vagyok érte.

Amúgy csak sms-ben hívnám át.

Feldobnám neki, aztán vagy jó vagy nem, vagy megtudja oldani, vagy nem.

jan. 21. 19:04
 70/106 anonim ***** válasza:
Hívd akkor. Milyen körülmények szükségesek hozzá, hogy áthívd?
jan. 21. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!