Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a kollégám viselkedéséről?
Januárban jött hozzánk dolgozni egy 40 körüli férfi kolléga. Már akkor látszott rajta, hogy szerényebb, csendesebb típus. A nőnapi rendezvényen leült velem szemben és feltűnt, hogy figyel, táncolni is felkért. Másnap, amikor munkában összefutottunk, akkor is nagyon figyelt.
Azóta volt 2 hasonló rendezvény a részlegünkön, azokon is hasonlóan viselkedett. Az utolsó most volt pár hete, egy közös kollégánk akkor megkérdezte tőlem, hogy nem látom, hogy Bálint hogy néz rám?
Én ezután kicsit távolságtartóbb lettem Bálinttal. Pár nap múlva rám írt messengeren, hogy úgy érzi haragszom rá,ő pedig nem tudja az okát.
Visszaírtam, hogy nem haragszom rá, csak stresszesebb a meló mostanában. Váltottunk akkor pár üzenetet, amkben írt konkrét eseteket, amik miatt azt gondolta, hogy megharagudtam rá. Volt 1 flörtölősebb mondata, pl. Nem is tudott a munkájára figyelni, mert azon agyalt, hogy miért haragudhatok rá . Én erre a részre nem reagáltam.
Ez volt az első alkalom, hogy írt nekem, azóta nem írt rám.
Bent munkában nagyon ritkán van közös feladatunk, a napi kommunikációnk az szinte a köszönésből áll.
Ha jól tudom, jelenleg egyedülálló, van 2 gyereke, a feleségével szétmentek ( nem tudom, hogy mikor, de max.pár hónapja lehet).
Megköszönöm, ha ezt elolvasva leírjátok a véleményeteket és esetleg tudtok adni tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan kezeljem ezt a helyzetet.
N/32.
Szerintem ha egy férfi úgy igazán akar egy nőt, akkor ki sem bírja,hogy ne próbálkozzon.
Az oké, hogy vannak kevésbé bátor férfiak, Bálintot is inkább ilyennek mondanám. De messengeren akkor is rám tudott már egyszer írni, azóta meg semmi. Márpedig ha egyszer volt bátorsága írni, akkor azóta is lenne.
A másik, hogy napi 8 órát egy helyen töltünk. Elmegy a folyosón az irodám előtt de még csak oda se néz.
Ez annyira abszurd.
Elutasítottad és most őt kutyázod, mert elfogadta, hogy nem érdekled.
Mert egy igazi férfi gondolatot olvas, vagy egyszerűen csak nem érdekli, hogy hogy viselkedik vele a nő, addig jár a nyakára, amíg be nem adja a derekát.
Így gondolod?
"Az utolsó most volt pár hete, egy közös kollégánk akkor megkérdezte tőlem, hogy nem látom, hogy Bálint hogy néz rám? Én ezután kicsit távolságtartóbb lettem Bálinttal. Pár nap múlva rám írt messengeren, hogy úgy érzi haragszom rá,ő pedig nem tudja az okát. Visszaírtam, hogy nem haragszom rá, csak stresszesebb a meló mostanában. Váltottunk akkor pár üzenetet, amkben írt konkrét eseteket, amik miatt azt gondolta, hogy megharagudtam rá. Volt 1 flörtölősebb mondata, pl. Nem is tudott a munkájára figyelni, mert azon agyalt, hogy miért haragudhatok rá . Én erre a részre nem reagáltam."
Nem a #22 vagyok, de megelőzött engem. Egyetértek vele. Amikor kérdezett a kolléga te távolságtartó lettél, érdeklődött kétszer Bálint és te ugyanúgy távolságtartó voltál vele. Jelenleg meg csodálkozol, hogy rád se néz, ő is kerül téged.
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy taktikáztál, azt akartad volna, hogy teperjen, hadd dobja fel az egód:
"Szerintem ha egy férfi úgy igazán akar egy nőt, akkor ki sem bírja,hogy ne próbálkozzon."
Mégegyszer leírom, hogy próbálkozott és te elutasítottad egyértelműen azzal, hogy DIREKT távolságtartó lettél.
Egyébként ha a férfinak van önbecsülése akkor nem fog utánad négykézláb mászni hanem szépen visszavonul. Nagyon tévedsz kérdező.
Annyi az egész, hogy mivel szerinted szolid, csendesebb, bátortalanabb azt hitted, hogy az ujjad köré csavarod és úgy fog ugrálni ahogyan te fütyülsz. Nos elszámoltad magad. Nagyon remélem hogyha változatosság kedvéért te fogsz csúszni érte elzavar mint te tetted vele és, hogy nincs olyan hülye, hogy elkezd veled újból beszélgetni mert nem érdemled meg! (:
egy nyomorult vagy, kérdező.
egy kollégád felhívta a figyelmedet arra, hogy tetszel a fickónak.
reakció?
"Én ezután kicsit távolságtartóbb lettem Bálinttal..."
ezek után a fickó leszart, mert se nem bohóc, se nem majom, és most meg szenvedsz, hogy "miért nem akar tőlem semmit???"
akart, muci, csak leszartad.
és hálistennek van annyi esze, hogy ennyiből tudja, hogy csak egy játszmázós nyomi vagy.
Tényleg nem tuti, hogy bejössz neki mint nő, vagy annyira, hogy randira hívjon hiszen már elég régóta együtt dolgoztok és te amiatt, hogy másnak van véleménye róla kartávolságnyira tartottad. Ahelyett, hogy őt kérdezted volna meg, hogy tisztán láss végre.
Hát biztos nem fog veled a továbbiakban törődni, maximum elvisel aztán jól van. Nemrég vált, fixen nincs szüksége még egy buta libára. 😬😬😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!