Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok a kollégám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a kollégám viselkedéséről?

Figyelt kérdés

Januárban jött hozzánk dolgozni egy 40 körüli férfi kolléga. Már akkor látszott rajta, hogy szerényebb, csendesebb típus. A nőnapi rendezvényen leült velem szemben és feltűnt, hogy figyel, táncolni is felkért. Másnap, amikor munkában összefutottunk, akkor is nagyon figyelt.

Azóta volt 2 hasonló rendezvény a részlegünkön, azokon is hasonlóan viselkedett. Az utolsó most volt pár hete, egy közös kollégánk akkor megkérdezte tőlem, hogy nem látom, hogy Bálint hogy néz rám?

Én ezután kicsit távolságtartóbb lettem Bálinttal. Pár nap múlva rám írt messengeren, hogy úgy érzi haragszom rá,ő pedig nem tudja az okát.

Visszaírtam, hogy nem haragszom rá, csak stresszesebb a meló mostanában. Váltottunk akkor pár üzenetet, amkben írt konkrét eseteket, amik miatt azt gondolta, hogy megharagudtam rá. Volt 1 flörtölősebb mondata, pl. Nem is tudott a munkájára figyelni, mert azon agyalt, hogy miért haragudhatok rá . Én erre a részre nem reagáltam.

Ez volt az első alkalom, hogy írt nekem, azóta nem írt rám.

Bent munkában nagyon ritkán van közös feladatunk, a napi kommunikációnk az szinte a köszönésből áll.

Ha jól tudom, jelenleg egyedülálló, van 2 gyereke, a feleségével szétmentek ( nem tudom, hogy mikor, de max.pár hónapja lehet).

Megköszönöm, ha ezt elolvasva leírjátok a véleményeteket és esetleg tudtok adni tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan kezeljem ezt a helyzetet.

N/32.

okt. 27. 15:26
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%

Első lépésként,ha szeretnél tőle valamit,nyithatsz felé te is,egy kàvét például simàn megihatnàtok együtt,az még nem kötelez semmire.

Ismerd meg, aztán majd alakul!

Szerintem az a baj, hogy màr most feltételezésekbe bocsàtkozol, holott nem kellene ràpörögni,erre való a beszélgetés folyamata,oldódni,felmérni, milyen ember a màsik fél.

Sok sikert!

okt. 27. 19:14
 12/29 anonim ***** válasza:
25%
Szóval a pasi 1 éve csorgatja a nyálát és nem egyértelmű. Nem is lép. Hihetetlen, hogy van ilyen nyámnyila. Komolyan, mit vársz el tőle majd a kapcsolatban? Hogy te döntesz majd mindig helyette? Na mindegy. Szerintem hívd el vmi közös programra. Pl. megnéznéd az adventi vásárt, de senki se ér rá. Ha nem veszi a lapot, nem ajánlkozik, akkor fatökű. Ha még mindig kell, akkor légy direktebb. Eljössz velem, Nyúl Béla?
okt. 27. 22:18
 13/29 A kérdező kommentje:

Ha olvassa még valaki...

Mostanában már mondhatni levegőnek néz.

Én pedig ezt nem tudom hogyan kezeljem.

okt. 31. 18:34
 14/29 anonim ***** válasza:
25%
Eddig se volt túl direkt. Ha azt várta, hogy te lépjél, de ő nem mert, semmi értelme ennek a kapcsolatnak. Rázósabb szituban tuti elbújna.
okt. 31. 18:37
 15/29 A kérdező kommentje:

A helyzet azóta sem javult. Próbálok nem gondolni erre a szitura bent a munkahelyen, de már én érzem kínosan...

Pedig ezt akartam elkerülni, hogy ezzel foglalkozzak.

nov. 5. 19:50
 16/29 anonim ***** válasza:
Hát miért nem kezdeményezel beszélgetést te?
nov. 5. 22:11
 17/29 A kérdező kommentje:
Mert ahogy elnézem őt, szerintem bárkivel szívesebben beszélgetne, mint velem.
nov. 6. 16:49
 18/29 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem egyébként az a baj pont, hogy veled szemben gàtlàsos és nem akar felsülni, még ha kifelé nem is ezt mutatja.

Nyilván mert te annyira tetszel neki,mindegy,hàny Katikàval cseveg napi szinten, aki esetleg csinos is.Te mozgatod meg a fantáziáját.

Màs kérdés, hogy ha neked kell az ezüsttàlcàt elé kínàlnod, akkor valószínűleg minden téren töketlen... és ezt értheted szó szerint.🤔

nov. 6. 17:00
 19/29 A kérdező kommentje:

Gondoltam erre én is.

De ha annyira akarna engem, akkor tenne érte, nem?

nov. 9. 16:45
 20/29 anonim ***** válasza:
31%
Valószínűleg igen... lehetséges, hogy nem ő az embered.
nov. 9. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!