Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy egy pasi nyomi-lúzer, vagy unalmas ?
Ismerkedtem egy férfival anno, rá mindegyik igaz volt rá sajnos. Nem szeretek senkit se minősíteni, de rá tényleg igaz volt.
Rettenet unalmas volt, kb a semmit osztotta, ha valami értelmesről szerettem volna beszélni akkor kapott egy kék halált. Ha magamról mondtam valamit kaptam rá válasz képpen egy értem/ 🙂 és ennyi. Nagy ritkán vissza kérdezett, de inkább magáról beszélt.
Kezdtem feladni az egészet. Majd írta nekem, hogy látott engem a városban. Kis aranyos, kedves, nem hétköznapi jelenségnek írt le. Megköszöntem, de mondtam neki, hogy részemről hagyjuk az egészet. Erőszakoskodott, hogy maradjunk barátok. Beleegyeztem. Beszélgettünk még pár hétig, majd elkezdi, hogy ő egyébként mellettem sokkal fullosabb nőkkel is ismerkedett. De amilyem csúnya, így be kellett érnie velem. Mert, 30 éves és még szűz.
Azért azt megjegyezném, hogy itt nagyon nem élt az, hogy neki kell beérnie velem. Hisz én jóval magasabb kategória voltam mint ő. Edzett, vékony, jól öltözött, ápolt, ha még az arcom nem is olyan hú de kategória az átlagost üti legalább.
Ő meg ápolatlan, elhanyagolt öltözködésű, a fogai sárgák voltak és még hozzá egy nyomorult is.
5
Pl. olyan dolgokról beszél hosszan és mélyre menően, amihez a másik nem ért és nem is érdekli. Ez tulajdonképpen nem is olyan nagy baj, csak olyant kell találni, akit szintén érdekel az adott téma.
Ez az átlagos szinonimája a nőknél 😃
Mindenkinek a felső 10% kell
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!