Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók normális,hogy undort váltott ki?
26 évesen csókolóztam életemben először,de amennyire dicsérte mindenki,nekem legalább olyan rossz volt.Pedig a srác kedves volt,jóképű,de mikor megcsókolt,ráadásul nyelvvel,belőlem csak undort váltott ki.Ott is hagytam a randin,nem éreztem közben semmit,csak hogy nem akarom,hogy ezt bárki csinálja többet velem...
Ez normális? Hogy ekkora undort váltott ki? Mocskosnak éreztem magam utána. 26/N
hát azért volt undorító, mert nem vonzódtál a sráchoz. se több se kevesebb.Máskor csak olyannal csókolózz, akihez vonzódsz. Majd rájössz tapasztalva ne aggódj. Fut az ember néha zsákutcába. Nekem is volt ilyen meg szex is volt belőle, so-so volt, de akkor jöttem rá, hogy nem vonz a másik, emiatt nem esett jól.
Még tapasztalnod kell. Ez ami megesett veled megesett már másokkal is. Aki mellett könnyen el tudod engedni magadat azzal csókolózz, meg akit széttaperolnál. De lehet tényleg a srác se volt ügyes. Volt már olyanom, hogy azt hitték,ha egy break dancet lenyomnak a szájukkal, nyelvükkel az majd jól fog esni...rossz élményként maradt meg, volt 2 ilyen srác is.
Két exemtol is undododtam (nem rogton, páe hónalon belul). Jol lárod, exek...
Az pedig ritkán oké hogy első randin van csók az meg semmikßpp hogy nyelves. Még a másodikon is a nyelvmentes az illő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!