Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor randin vagytok ti hogyan mondjátok illedelmesen hogy mennétek?
Nem várom meg, amíg a nő mondja, mert akkor azt várom meg, amíg elunja magát.
1-2 óra sem feltétlenül szükséges, ha nagyon jól érzi magát, akkor úgyis maradni akar még tovább. Én döntöm el, mikor van vége a randinak, ráérzek, hogy mikor kell megszakítani. Mindenképp akkor, amikor még a nő az egekben van, mert akkot újra akar még találkozni.
A szövegen sem felétlenül sokat gondolkodom, adja magát. Mennem kell, mert dolgom van, másnap meló, tanulnom kell, a te utolsó vonatod XY-kor megy, stb.
Sosem gondolkodtam ezen, csak ami jött azt mondtam.
Az órádra nézel és kedvesen közlöd, hogy lassan menned kell. Ha gondolja, most megbeszélhettek egy következő találkozót. Vagy majd keresitek egymást.
A másik megoldás: a találkozó megbeszélésekor már előre közlöd, hogy maximum egy óra időd van.
Ez behatárolja a találkozó helyét is.
"Én döntöm el, mikor van vége a randinak, ráérzek, hogy mikor kell megszakítani. Mindenképp akkor, amikor még a nő az egekben van, mert akkot újra akar még találkozni."
Ilyen esetben azt gondolnám, nem érdeklem, és zavarja, hogy túlságosan az "egekben vagyok", mert ő visszafogott. Volt már velem ilyen, hogy túl lelkes vagyok. Olyankor sincs semmi, nem mindenki intenzív, van, akit zavar. De bután érezném magam, és nem mennék több randira.
#6-7
Az, hogy ti mit gondoltok, és nekem mi áll jól, két külön dolog. Nem kell másnak úgy viselkedni ahogyan nekem, mindenki találja meg a saját stílusát. Én tudom, hogyan kell nekem sikeresen zárni egy randit, és ezután is úgy fogom csinálni, ahogy nekem működik.
Az egész életet egy játszmának tekintem, ahol stratégiákat kovácsolok különböző területekre.
Szóval ebben a csajozás csak egy mellékes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!