Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor randin vagytok ti hogyan mondjátok illedelmesen hogy mennétek?
Figyelt kérdés
1-2 óra bőven elég a randira ugye mindig a nő mondja hogy akkor ideje indulni de hogy mondanátok ezt kedvesen, főleg ha akartok még több randit?jan. 17. 14:06
31/34 anonim válasza:
Szerintem ez nincs igy. Megeshet hogy első randin megcsak amolyan "összefutunk csak" jellegű, később meg le se tudnak egymasról szakadni.
32/34 anonim válasza:
Előre le szoktam beszélni, hogy mi max idő, amíg ráérek. Ha nem érzem jól magam, akkor szoktam mondani, hogy ne haragudjon, de mennem kell. Egyébiránt jó randik esetében kimaxolom az időt, majd annyit mondok, hogy folytatás a következő randin, mert mint mondtam a randi lebeszélésekor, eddig értem rá.
33/34 anonim válasza:
Én rühellem a 2 és fél pipást, de most azért ír jó dologokat sztm.
N
34/34 anonim válasza:
"Észre sem vettem hogy ennyire elment az idő. Te merre mész?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!