Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor randin vagytok ti hogyan mondjátok illedelmesen hogy mennétek?
Van mögötte udvariasság. Az én dolgom az, hogy szórakoztassam a nőt, és a lehető legjobban érezze magát. Semmi nem történik, amit a nő nem akar, de minden megtörténik, amit akar. A nő úgy megy haza, hogy egy szuper napban volt része, ezért is kapok szabad kezet a randi tervezésében, mivel jól tudom csinálni.
Az udvariasságról még annyit, hogy messze udvariasabb vagyok, mint az átlag pasi, akiről egy rakás kérdést írnak ki, hogy panaszkodnak, hogy nem segít semmiben, ellenben elvárja, hogy főzzenek, mossanak rá.
Én magam megfőzök a csajnak, volt már olyan, hogy finom étellel vártam, mikor feljött hozzám. Szemben az átlag pasival, aki egy rántottát sem csinál a nőknek.
De nem a pasinak kéne szórakoztatni amugy se. Adja önmagát! Ne vigyen olyan helyekre ami neki alapbol be se jönne.
A pasihoz akarok kapcsolódni az életéhez nem vmi megjátszott szerepéhez.
Vannak érdekes és unalmas pasik is ez tény. Dehát a nők se egyformák. Attol még nem kell udvari bohocnak felcsapnia senkinek. Ugy faraszto a másiknak es sz.r. es egy nőnek se kéne az hogy egy pasi mellette csak kínlódjon.
"anélkül, hogy lenne időd jobban kiismerni, hogy valójában milyen."
Akkor nem is akarsz második randit? Vagy hogy gondolod, hogy nem fog megismerni? :D A randik azért vannak, hogy ismerkedjetek. Minek randizpol akkor?
"De nem a pasinak kéne szórakoztatni amugy se."
Ha összejönnek a terveim, emberek tömegeit fogom szórakoztatni.
"Ne vigyen olyan helyekre ami neki alapbol be se jönne."
Amint említettem, a randikhoz szabad kezet kapok. Vagyis, én szervezem, tehát azokon a helyeken történnek meg, amiket én kijelölök. Én meghívom a nőt. Aztán a nő maga dönti el, hogy eljön-e.
De, mint említettem, nem kell engem utánozni. Ha pl. valakivel az kompatibilis, hogy közösen beszélik meg a dolgokat a csajjal (akár a helyszínt is) csinálja úgy.
Ugy értettem ne csináljon a pasi olyat ami a nőnek szórakoztatása a pasinak meg nem is az, hanem csak magára erőlteti!
Ha egyutt szórakoznak az a normális. Es nem az hogy a pasi szprakoztatja a másikat ugy hogy amugy a háta közepére se kéne a pasinak amugy az a program vagy bármi.
Akivel 1-2 óra bőven elég, az nem is igazán jön be neked, vagy pedig semmi közös témátok nincs.
Az ilyen randiknak ritkán van folytatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!