Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem sikerülnek a randija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerülnek a randijaim annak ellenére, hogy kulturált és illedelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben ahányszor randiztam, mindig jól indult. A lány mosolygott, nevetett, értékelte a személyiségemet. Aztán vagy úgy alakult, hogy horribilis pénzösszegekre volt szükségük bevásárlásra vagy rezsire amitől meg nekem nem marad hó végére, vagy pedig úgy bonyolódtunk bele szexualitásba, hogy még csak nem is élveztem, de egyiküket se értem el utána.

Úgy tanultam az eddigi volt párkapcsolataimból, hogy a nőknek szüksége van törődésre, szeretetre, odafigyelésre, meghallgatásra, humorra, gondoskodásra, biztonságra, kommunikációra.

De amikor ezeket akarnám megadni, vagy olyan helyzetbe kerülök, hogy naivan jóhiszeműen jószívűen adok pénzt a rezsijére meg a bevásárlásra hogy ne rakják ki, meg ne maradjon éhen, mert nem akarok neki rosszat, nem akarom, hogy szenvedjen. Aztán meg nekem nem marad és se pénz se szerelem, csak szellem.

Vagy pedig olyanba, hogy elhiteti velem, hogy vonzódik hozzám szexuálisan, én pedig kielégítem mert kéri, de én nem élvezem, mert azt már nem szeretné és megint csak nincs szerelem, mert szellemezik engem.

Vágyom arra, hogy találkozzam és megismerjem azt a Nőt, aki ahelyett, hogy pénzzel lehúzna, vagy szexuálisan provokálna, inkább megbecsülne engem, Férfiként kezelne és nem pénztárcaként vagy vibrátorként. Vagy legalább én is ugyanolyan fontos legyek Neki a szexualitásban, ugyanazt a tiszteletet megadná nekem, amit én.

Ölelésekre vágyom, csókokra, összebújásra, következetességre, őszinteségre, tiszteletre, stabilitásra, érzelmi biztonságra, kommunikációra. Szeretnék boldog párkapcsolatban lenni, ahol nem vagyok kihasználva, hanem végleg letelepedhetek.

2024. márc. 19. 20:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
29%
ritka ma mar mint a feher hollo sajnos.
2024. márc. 19. 20:25
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Keressél csúnyább nőket, esetleg randizz férfiakkal.
2024. márc. 19. 20:39
 3/18 A kérdező kommentje:
#2 Nem tudom mit jelent az, hogy "csúnya nő". Mindig a kommunikáció, a közös időtöltés, a humor, a szeretet fog meg engem. Férfiakkal nem randizok, mert nem vonzódom hozzájuk se szerelemből se szexuálisan.
2024. márc. 19. 20:46
 4/18 anonim ***** válasza:
94%

Hát ez tényleg rettentő gusztustalan viselkedés. Ne hagyd magad lehúzni, az egy dolog hogy rendes vagy, de amikor úgy kezdődik, hogy adj (nem is kevés) pénzt, akkor az instant kuka. Ez volt a tanulópénz.

Az ilyen nőket a lehető leghatározottabban el kell utasítani, én még meg is szégyeníteném, hogy legközelebb eszébe se jusson a haszonlesés. Ha lesz olyan, akit majd te érdekelsz, az rögtön feltűnik majd, de az ilyeneket az első percben ki kell szórni.

2024. márc. 19. 20:48
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
akit erdekelsz egy kavera sem hivatja meg magat..eleg ha beszelhet veled. erezni lehet kommunikacio alapjan.
2024. márc. 19. 20:53
 6/18 anonim ***** válasza:
97%

Azt áruld már el nekem, hogy egy randi hogyan jut el odáig, hogy te fizeted a nö rezsijét meg a nagybevásárlást? Nálam ez kb. egy legalább két éves kapcsolatban képzelhetö el, de még akkor se, mert nem lenne pofám pénzt kérni senkitöl, föleg ilyen alap dolgokra. Ha te nem lennél a világon, akkor mit ennének szerinted? Vagy éppen te mentetted meg öket az éhhaláltól? Milyen hosszú kapcsolatok voltak ezek, hogy ennyire kihasználhattak téged?

A másik meg, hogy hogyan nem tudod élvezni a szexet? Férfiként ez jóval egyszerübb, mint nöként, legalábbis én így gondolom. Ha a csaj nem aktív közben, vagy nem hajlandó neked megtenni dolgokat, akkor fogod magad és te leszel aktív. Vagy nem csak a nö tud úgy feküdni, mint egy fadarab, hanem a férfi is? Ilyenkor mit csinálsz, ahelyett, hogy beraknád neki?

Kulturált és illedelmes, elöfordulhat, hogy az simán csak unalmas? Olyan típus vagy, aki a saját farkát is csak szalvétával fogja meg? Mert akkor el tudom képzelni, hogy simán kihasználnak, mert olyan kis nyámnyila vagy. Nem tudom, de erre tippelek.

2024. márc. 19. 21:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Az emberismeretedet el kellene kezdeni csiszolni mert ezek a potyázók megérzik a vérszagot.
2024. márc. 19. 21:29
 8/18 A kérdező kommentje:

#6 Már első randin idáig jutott és elhittem neki hogy szeret engem és hogy vissza fogja adni.

Akikkel pedig a szexualitásig jutottam, azok Elvárták, hogy kielégítsem őket, de ők nem viszonozták. Igen, nagyon szívesen megadtam mindent, de amikor nekem lett volna szükségem, azt már nem akarták.

Kulturált és illedelmes vagyis én nem csak a szexre keresek Párt hanem azon kívül arra, hogy boldogok legyünk egymással, szeressük egymást, megértsük egymást, odafigyeljünk egymásra.

Nem tudom mi köze a faroknak a szalvétához, de akikkel kapcsolatban voltam vagy randiztam, értékelték, hogy nem lóbálom kéretlenül az arcukba. A szexualitáshoz pedig nem értem hogy kapcsolódik a szalvéta.

2024. márc. 19. 21:39
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Első randin elhitted valakinek, hogy szeret, és pénzt adtál neki? Sőt ez többször is előfordult? És amitt sírsz, hogy még le se szoptak?

Itt te vagy a hülye.

2024. márc. 19. 21:56
 10/18 anonim ***** válasza:

Elsö randin???????? Ezt nem hiszem el. Ha nekem valaki azzal jön az elsö randin, hogy tudnék-e neki kölcsönadni, úgy otthagyom, hogy a mondatot se tudja végig mondani, nemhogy még annyit adjak neki, hogy nekem se maradjon?

Elsö randin hogy gondolhattad, hogy szeret téged? Ismertétek egymást elötte?

Én is értékelem, ha a pasi nem lóbálja az arcomba kéretlenül, de ha odáig jutunk, hogy engem már kielégített, azt bizonyára nem komplett felöltözve tette. Én ilyen egyoldalú szexröl még nem hallottam.

Mindenesetre szerintem neked nagyon kellene egy önbizalom-tréning, ha ennyire hagyod magad kihasználni.

2024. márc. 19. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!