Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem sikerülnek a randija...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem sikerülnek a randijaim annak ellenére, hogy kulturált és illedelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben ahányszor randiztam, mindig jól indult. A lány mosolygott, nevetett, értékelte a személyiségemet. Aztán vagy úgy alakult, hogy horribilis pénzösszegekre volt szükségük bevásárlásra vagy rezsire amitől meg nekem nem marad hó végére, vagy pedig úgy bonyolódtunk bele szexualitásba, hogy még csak nem is élveztem, de egyiküket se értem el utána.

Úgy tanultam az eddigi volt párkapcsolataimból, hogy a nőknek szüksége van törődésre, szeretetre, odafigyelésre, meghallgatásra, humorra, gondoskodásra, biztonságra, kommunikációra.

De amikor ezeket akarnám megadni, vagy olyan helyzetbe kerülök, hogy naivan jóhiszeműen jószívűen adok pénzt a rezsijére meg a bevásárlásra hogy ne rakják ki, meg ne maradjon éhen, mert nem akarok neki rosszat, nem akarom, hogy szenvedjen. Aztán meg nekem nem marad és se pénz se szerelem, csak szellem.

Vagy pedig olyanba, hogy elhiteti velem, hogy vonzódik hozzám szexuálisan, én pedig kielégítem mert kéri, de én nem élvezem, mert azt már nem szeretné és megint csak nincs szerelem, mert szellemezik engem.

Vágyom arra, hogy találkozzam és megismerjem azt a Nőt, aki ahelyett, hogy pénzzel lehúzna, vagy szexuálisan provokálna, inkább megbecsülne engem, Férfiként kezelne és nem pénztárcaként vagy vibrátorként. Vagy legalább én is ugyanolyan fontos legyek Neki a szexualitásban, ugyanazt a tiszteletet megadná nekem, amit én.

Ölelésekre vágyom, csókokra, összebújásra, következetességre, őszinteségre, tiszteletre, stabilitásra, érzelmi biztonságra, kommunikációra. Szeretnék boldog párkapcsolatban lenni, ahol nem vagyok kihasználva, hanem végleg letelepedhetek.

2024. márc. 19. 20:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10 Azt mondta, hogy szeret. Ha én azt mondom valakinek, az úgy is van. Ezért olvadoztam, amikor a lány mondta, hogy szeret engem. Nem, nem ismertük egymást előtte, társkeresőn találkoztunk.

A szex alatt pedig a lány volt levetkőzve, én nem. Először én akartam őt elélveztetni, mert csak utána jöhet az, hogy én jövök, mert különben önző és erőszakos vagyok a szemében.

Önbizalmam van, de emberismeretem, kommunikációm, közösségem, illetve Párom nincs.

2024. márc. 19. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:

"Első randin elhitted valakinek, hogy szeret, és pénzt adtál neki? Sőt ez többször is előfordult? És amitt sírsz, hogy még le se szoptak?"

xddd ez idezetnek is jo lenne amugy. :D

2024. márc. 19. 22:11
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
11, mondom, hogy hülye vagy.
2024. márc. 19. 22:37
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, nem hiszem el, hogy nem vagy troll.

Egy vadidegent, akivel életemben először találkozom, nem tudom szeretni. Hogyan tudnám, amikor nem is ismerem?

A szex meg...erre nem is tudok mit mondani. Ez nem szex, azt ketten csinálják, egymással.

Minél tovább olvaslak, annál nyilvánvalóbb, hogy miért használ ki téged mindenki.

2024. márc. 19. 22:42
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Ettől még minden nő gazember, aki kihasznál valaki mást.
2024. márc. 19. 23:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én vőlegényem is ilyen volt, ő is adott pénzt nőknek, volt akinek hitelt is felvett a kis mafla. Ez már nem a sima "kedves, rendes" kategória, hanem a balek. (Amúgy mielőtt leoltanátok hogy beszélhetek így a páromról, ezt neki is elmondtam, igazat is adott nekem).

Ne hagyd, hogy lehúzzanak.Nyilván az gáláns, ha első randin fizeted a vacsit, de basszus, a rezsijét, meg nagybevásárlást???Na ne már.

2024. márc. 20. 11:31
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

"Vágyom arra, hogy találkozzam és megismerjem azt a Nőt, aki ahelyett, hogy pénzzel lehúzna, vagy szexuálisan provokálna, inkább megbecsülne engem"

Na erre vágyhatsz is még jóóóóóóóóóó sokáig.

2024. márc. 20. 19:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de neked nagyon naiv és kisgyerek szerű hozzáállásod van a dolgokhoz. Vagy nincs elég tapasztalatod, vagy valami érettségbeli difi van. A "szeretlek" csak egy szó, lehet ugyanúgy hazudni. Ha egy picit tapasztalt lennél, tudnád, hogy ilyet nem mond vki egy randi után, mert annyi idő alatt nem lehet kiismerni a másikat ennyire. Ez meg kicsit a te sarad is, hogy voltál ennyire naiv és, bocs, hogy így kimondom, de buta, hogy ezt benyelted.

Tanácsok későbbre:

- azért próbáld meg belőni külsőre a szintedet...é valószínű, hogy ilyen filmsztár külsejű, extra csittifitti csajoknál próbálkoztál, te meg nem vagy annyira az... az ilyen TikTok fitneszinfluencer külsejű csajok többsége elég pénzéhes és felszínes

- ilyet nem hiszünk el egy randi után, hogy szeret, mert nem lehet

- első randi után ne csimpaszkodj rájuk ennyire, ne vizionálj óriási érzelmekkel teli komoly párkapcsolatot, hanem szépen lassan ismerjétek egymást meg

- az sem árt, ha nem első randi után feküdtök le

- a kulturált, illemtudó viselkedés nem azonnali jegy a kapcsolati mennyországba... értelmes embereknél az a minimum, suttyóknál meg nem számít vagy még ki is használnak, mert látják rajtad, hogy mulya vagy

- menj el pszichológushoz, hidd el, fog segíteni

2024. márc. 25. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!