Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi lehet az oka, hogy szép,oko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy szép,okos,művelt nőt rengeteget lehet találni, de olyat,aki kedves,gyengéd,mély érzésű alig-alig?

Figyelt kérdés

Ez a leggyakoribb szitu amúgy,h tök jó csaj,számtalan témáról jól elbeszélgetünk, vannak céljai,tanult,művelt, de valahogy egyfajta ridegséget érzek. Sokszor már első randin van egy rossz érzésem,hiába tűnik minden úgymond tökéletesnek. Sokszor ők se értik, miért szakítom meg velük a kapcsolatot.

Persze vannak akik erre azt mondják,h a 'szép csajok' ilyenek, és a csúnyácskákat meg nem veszem észre. De ismerek olyanokat,akik nem szépek, ők is többségében okosak,céltudatosak,de a gyengédséget rajtuk se érzem.

Nagyon ritka az,h egy nőben ilyesmit felfedezek, ezzel lehet igazán megfogni, de már több mint 1 éve nem volt ilyen.

Nyilván az is fontos,h értelmes legyen,meg szép, de érdekes módon olyanból rengeteget találok, a nők manapság többségében úgy veszem észre,h intelligensebbek mint a férfiak, viszont valahogy ridegek is egyben, ritka aki nem.

okt. 13. 19:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akiknek finom, gyengéd beszédhangjuk van, azok általában mély érzésűek. Aki meg olyan kemény, parancsoló, kioktató hangon rikácsol, gyorsan pörög a nyelve, az meg olyan rideg hatást kelt.
okt. 14. 02:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Kérdés, neked mi a kedvesség, gyengédség, főleg első randin, vadidegenként. Én speciel azért nagyon közel nem fogok magamhoz engedni egy vadidegent első randin, az összes védtelenségemet feltárni előtte, sem anyáskodni fölötte... az nekem nem arra van. Az nekem arra jó, hogy felmérjem, érdemes-e nekem azzal az illetővel tovább ismerkedni. Az, hogy művelt vagyok, tanult, az olyasmi, ami lelki megnyílás nélkül is egyértelmű a beszédemből. Ettől függetlenül kedves és gondoskodó vagyok olyan emberrel, akiben megbízom (és olyan távolságtartóan illedelmes idegenekkel, kiv. amikor vadidegennek segítek vmiben, de azt random az utcán szoktam, nem randin vagánykodom azzal, hogy segítek egy idős néninek vinni a szatyrát pl).
okt. 14. 13:30
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem különben kimondottan kedves, lágy a hangom, egész életemben, egyfolytában amerre megyek kb. mindenhol megjegyzik ezt nekem az emberek. Múltkor is egy vadidegen nő, recepciós, akivel váltottam két szót, rögtön megkérdezte, hogy te mindenkivel ilyen kedvesen beszélsz? Pedig csak a normál hangomon beszéltem vele is, mint bárki mással, semmi extra kedvesség nem volt benne. Mondtam is, hogy igen, még az ellenségeimmel is így beszélek, mivel ez a normál hangom. 😃 Mondta, hogy ilyen asmr videókat kéne csinálnom.

De ez azért csalóka lehet. Az emberek, a férfiak azt a következtetést vonhatják le belőle, hogy a hagyományos, alárendelt női szerep az, ami bennem van, olyan vagyok, aki kedveskedik finom ételekkel a párjának, mindenben kiszolgálja. Pedig semmi sem áll tőlem távolabb, mint az ilyesmi.

Ha gyengéd, kedves nőt keresel, ne a hangja, állítólagos ridegsége alapján vonj le következtetést.

okt. 16. 00:53
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

egy nő azzal gyengéd, akit ismer.

amíg nem ismeri, addig viszont bőven lehet érzékeny, tapintatos, kedves, és bájos is.

ehhez pedig általában érzelmi intelligencia kell, és jófajta, huncut lélek.

akikről te írsz, úgymond "rideg" nőkről, azok nem intelligensek, hanem képesek magukat jól eladni, de amúgy unalmasak, és rosszabb esetben arrogánsak is (ami csak jóval később derülne ki róluk)

azt viszont nem feltétlenül értem, hogy minek találkozol mindenkivel.

amit keresel, érzékeny, finom lelkivilágot, az egy kétperces telefonbeszélgetésből is kiderül, hogy van-e

okt. 16. 01:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!