Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor mondjátok srácok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjátok srácok azt egy kb 30 as éveiben járó csajra hogy unalmas ?

Figyelt kérdés
okt. 11. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Én nő vagyok, tudom mikor mondják ezt. Ha a haja mindig ugyanolyan, ha nem öltözködik elég csinosan és változatosan (amit nem mindenki tehet meg, hiszen az ilyesmi sok pénzbe kerül). Ha csendes típus. Ha nem sminkeli magát egy kicsit se, és a körmét sem lakkozza sohase.
okt. 17. 00:15
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

minden ember unalmas egy bizonyos idő után

teljesen mindegy, hogy valaki a telefonját nyomkodja-e, miközben valóvilágot néz, vagy éppen izgatottan pakolja be az edzőtáskáját, mert megy falat mászni, utána meg részecskefizikáról hallgat előadást

az ember általában a saját életét, a saját gondolatait, és a saját érzelmeit is megunja, ha van egy kis esze, és kezd ráébredni, hogy az egész létezés céltalan

miért kellene elvárni akkor egy másik kétlábútól, hogy az majd szórakoztasson minket?

okt. 17. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!