Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjátok meg a másik félnek, hogy élőben nem tetszik annyira, mint a képeken? (Tinder, bumble)
Már nem előszőr fordult elő velem, hogy találkoztam egy lánnyal, és élőben, hát hogy is mondjam szépen... malacabb volt mint a képeken. Nem tudom hogy régi képeket tesznek-e fel sokan, vagy photoshop, vagy csak ügyesen beállított, de ez így nem fair. Legutóbb is tök jót beszélgettünk chaten, direkt az instáját is csekkoltam, de nem volt ott sem egész alakos vagy olyan kép ami friss lett volna, és élőben meg hatalmas tokája volt, hurkás has, egyszerűen nem tetszett. Persze végigültem az estét és szegény írogat, de nincs szívem megmondani hogy mi az ok, hogy részemről nincs érdeklődés. Hazudjak valamit? De akkor hogy fog rájönni hogy ezért hagyják ott a pasik? Hogy lehet ezt jobban szűrni?
29/F
"élőben meg hatalmas tokája volt, hurkás has"
Biztosan nem túlzol, aha :DD
Nevetséges vagy.
A f*szt. Írd meg neki szépen, hogy te nem erre számítottál és, hogy nem érzed fairnek ezt az egészet.
Amúgy meg totál igazad van. Most rohadt nyers leszek és majd biztos kapom a savat, de valakinek le kell írnia. Messziről kerülni kell az olyan nőket akiknek a társkeresős, insta, facebook képeiken csak a fejük látszik és nincs legalább 1 egész alakos képük. Ezek a nők pontosan tudják, hogy nem kapnának annyi matchet, likeot ha egész alakban pakolnák ki magukat. Ez valamilyen szinten rohadtul unfair, de ez már csak ilyen. Legalább mostmár tudod mire kell odafigyelned.
#5:
Arról nem is beszélve ha van is egész alakos képe valakinek, az sem biztosíték semmire, mert vannak akik 10 évvel ezelőtti agyonretusált képeket tesznek ki magukról. És ez előfordul nőknél és férfiaknál is!
Az a biztos ha élőben látod az illetőt!
"Messziről kerülni kell az olyan nőket akiknek a társkeresős, insta, facebook képeiken csak a fejük látszik és nincs legalább 1 egész alakos képük."
Ezt megértem társkeresőn, de face meg insta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!