Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjátok meg a másik félnek, hogy élőben nem tetszik annyira, mint a képeken? (Tinder, bumble)
Már nem előszőr fordult elő velem, hogy találkoztam egy lánnyal, és élőben, hát hogy is mondjam szépen... malacabb volt mint a képeken. Nem tudom hogy régi képeket tesznek-e fel sokan, vagy photoshop, vagy csak ügyesen beállított, de ez így nem fair. Legutóbb is tök jót beszélgettünk chaten, direkt az instáját is csekkoltam, de nem volt ott sem egész alakos vagy olyan kép ami friss lett volna, és élőben meg hatalmas tokája volt, hurkás has, egyszerűen nem tetszett. Persze végigültem az estét és szegény írogat, de nincs szívem megmondani hogy mi az ok, hogy részemről nincs érdeklődés. Hazudjak valamit? De akkor hogy fog rájönni hogy ezért hagyják ott a pasik? Hogy lehet ezt jobban szűrni?
29/F
Amúgy mi a felszínesség abban, hogy valaki hazudik a külsejéről, és amikor kiderül, hogy sokkal rosszabbul nél ki, már nem vagyok érdekelt az ismerkedésben?
Nőként kérdem.
#9 A face és insta azért került a felsorolásba mert vannak olyan férfi társaim akik ezeken az oldalakon próbálnak randipartnert vadászni. Borzalmasan ostoba dolog, de sajna vannak.
Kérdező: Igen. Kettősmérce ugyebár :D. Fontos leszögeznem, hogy én nem vagyok nőgyűlölő. Hiszek a nemek közti egyenlőségben. Viszont szomorúan konstatálom, hogy a nők szinte természetesnek veszik ha számonkérnek a külsőm, belsőm kapcsán, de ha ez fordítva is megtörténik akkor megy a tiltás :D. Egy vicc az egész úgy ahogy van.
És nyugodtan lehet dobálózni ki mennyire felszínes, de akkor mindenkinek tessék szépen a saját szintje alatt keresgélni :D. Amennyiben nem úgy szájbasz*rjátok saját magatokat.
Már nem előszőr fordult elő velem, hogy találkoztam egy FÉRFIVAL, és élőben, hát hogy is mondjam szépen... CSÓROBB volt mint a képek MUTATTÁK. Nem tudom hogy régi képeket tesznek-e fel sokan, vagy photoshop, vagy csak ügyesen beállított, de ez így nem fair. Legutóbb is tök jót beszélgettünk chaten, direkt az instáját is csekkoltam, de nem volt ott sem SOK NYARALÓS vagy olyan kép amin LÁTSZIK A JELEBLRGI AUTÓJA, LAKÁSA és élőben meg kiderült HOGY ALBÉRLETBEN LAKIK, és 10 ÉVES AUTOJA VAN, egyszerűen nem tetszett. Persze végigültem az estét és szegény írogat, de nincs szívem megmondani hogy mi az ok, hogy részemről nincs érdeklődés. Hazudjak valamit? De akkor hogy fog rájönni hogy ezért hagyják ott a NŐK? Hogy lehet ezt jobban szűrni?
Na ha én ezt leirom, akkor felszines goldigger vagyok, és felháborodsz de ha te leirod, hogy nem kell tulsulyos nő, aaaaaz nem felszines, az nem elitélendő, és az rendben van, de a goldiggerség mincs.... Pedig ugyanaz a kettő! Csupán a felszínesség tárgya más!
Nekem mikor ilyennel volt dolgom, nem ültem végig az estét, egyből megmondtam, hogy bocs nem.
Amúgy én nő vagyok és pasik közül is a legtöbb ilyen. Kirakják a legjobb kockahasas képeiket, aztán mikor jön a tali, “hát amúgy most sérülés/egyéb okok miatt egy ideje nem edzek, nem vagyok a legjobb formámban, nem gond?” …nyilván ha csak pici felesleg lett rajta vagy picit kevésbé izmos, nem gáz, de szánalmasnak tartom mások becsapását. Én mindig friss, max. 1-2 hónapos képekkel vagyok fent + semmi filter. Nyugodtan mondd meg neki őszintén, hogy részedről nincs meg a dolog, ennyi, ne hülyítsd.
Ne haragudj, kép alapján másra számítottam.
Nekem már mondták kép alapján, hogy bocs nem jössz be. Ez van.
Azt is, hogy több lánnyal találkozik és mással komolyan alakul vmi. Gratuláltam, örült.
Most nem azért találkoztatok, hogy eldöntsétek, lesz - e folytatás? Ez most a nem.
Milyen tapadós már, hogy írogat, írjon a pasas, ha akar vmit.
18
Az még hagyján, de hazudnak az anyagi helyzetukrol, meg a családi allapotukrol is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!