Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjátok meg a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjátok meg a másik félnek, hogy élőben nem tetszik annyira, mint a képeken? (Tinder, bumble)

Figyelt kérdés

Már nem előszőr fordult elő velem, hogy találkoztam egy lánnyal, és élőben, hát hogy is mondjam szépen... malacabb volt mint a képeken. Nem tudom hogy régi képeket tesznek-e fel sokan, vagy photoshop, vagy csak ügyesen beállított, de ez így nem fair. Legutóbb is tök jót beszélgettünk chaten, direkt az instáját is csekkoltam, de nem volt ott sem egész alakos vagy olyan kép ami friss lett volna, és élőben meg hatalmas tokája volt, hurkás has, egyszerűen nem tetszett. Persze végigültem az estét és szegény írogat, de nincs szívem megmondani hogy mi az ok, hogy részemről nincs érdeklődés. Hazudjak valamit? De akkor hogy fog rájönni hogy ezért hagyják ott a pasik? Hogy lehet ezt jobban szűrni?

29/F

2023. márc. 15. 12:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
92%
21: Jó nőnek számítok és már nem egyszer jött be szupermarketban dolgozó pasi, akikkel ismerkedtünk is, flörtöltünk. Az egyik elég félénknek tűnt, így végül én kezdeményeztem az ismerkedést, ha jól emlékszem hagytam neki egy cetlit amikor kiszolgált a kasszánál, leírtam, hogy tetszik meg meg szeretném ismerni, lett is egy randi belőle, hehe
2023. márc. 15. 15:44
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el neki, hogy nem az eseted, élőben nem volt meg a kémia. Majd illedelmesen köszönj el, kívánj minden jót és ennyi.
2023. márc. 15. 16:21
 33/37 anonim ***** válasza:
80%

"Persze végigültem az estét és szegény írogat, de nincs szívem megmondani hogy mi az ok, hogy részemről nincs érdeklődés. Hazudjak valamit? De akkor hogy fog rájönni hogy ezért hagyják ott a pasik? Hogy lehet ezt jobban szűrni"

Tudják ők miért hagyja ott a pasi őket , ezért nincs teljes alakos kép mert 2 mondatig nem jutna el normál alkatú férfiakkal.

2023. márc. 15. 16:49
 34/37 A kérdező kommentje:

26: szinte csak 22-23 evesekkel randiztam mostanaban es tobbnel is ez volt a problema. Ami a harminc koruli pasikat illeti nem tudom miert altalanositasz mikor azt sem tudod hogy nezek ki. Sokszor pont hogy ferfiasabb, komolyabb megjelenesu ilyenkor mar egy pasi. En pl 22-23 evesen nagyon kisfius arcu voltam es nem is jottem be a legtobb csajnak csak szerencsere volt baratnom.

30: nem kell vekonynak lennie de legalabb ne legyen 15-20 kiloval koverebb mint ami a kepen latszik. Nem erted a problemat, arrol van szo hogy mar a nulladik lepesben kamuzik valaki es utana meg nekem kellemetlen hogy mit mondjak. Erted mar?

2023. márc. 15. 18:33
 35/37 anonim ***** válasza:
24%
35. Megmondod: figyelj kati te egy zsirdiszno vagy.. a karacsonyi vacsora szokott ilyen lenni.
2023. márc. 15. 18:38
 36/37 anonim ***** válasza:
97%
Normálisan koptasd le, nekem volt ilyen után lelkiismeret furdalásom, de rájöttem hogy igazából mi vagyunk az áldozatok akiket átbasznak a malacok..
2023. márc. 15. 18:56
 37/37 anonim ***** válasza:
Semmi gond azzal, ha megmondod, megírod, hogy nagyon másmilyen élőben, mint a képeken.
okt. 17. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!