Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjátok meg a másik félnek, hogy élőben nem
tetszik annyira, mint a képeken? (Tinder, bumble)
Figyelt kérdés
Már nem előszőr fordult elő velem, hogy találkoztam egy lánnyal, és élőben, hát hogy is mondjam szépen... malacabb volt mint a képeken. Nem tudom hogy régi képeket tesznek-e fel sokan, vagy photoshop, vagy csak ügyesen beállított, de ez így nem fair. Legutóbb is tök jót beszélgettünk chaten, direkt az instáját is csekkoltam, de nem volt ott sem egész alakos vagy olyan kép ami friss lett volna, és élőben meg hatalmas tokája volt, hurkás has, egyszerűen nem tetszett. Persze végigültem az estét és szegény írogat, de nincs szívem megmondani hogy mi az ok, hogy részemről nincs érdeklődés. Hazudjak valamit? De akkor hogy fog rájönni hogy ezért hagyják ott a pasik? Hogy lehet ezt jobban szűrni?
15: gratulálok, most megmutattad miért tartanak a kicsit tehetősebb férfiak az ismerkedéstől... de valóban jó példát hoztál, amit te leírtál az az igazi felszínesség, ami a nőkre jellemző :D Mikor hallottál olyanról, hogy egy szép nő odament egy helyes mekis pénztáros sráchoz vagy egy éppen árut feltöltő bolti eladóhoz elkérni a számát vagy csak flörtölni? És olyat, hogy a jóképű pasi leszólítja a pultos csajt a bárban, vagy beleszeret a starbucksos pincérlányba? Na ugye. Valahogy előbbiről sosem hallottam, utóbbi pedig rendszeresen megesik haverjaimmal vagy akár velem. Ha esetleg nem értenéd: a kémiát, a fizikai vonzalmat nem lehet figyelmen kívül hagyni egy párkapcsolatban, míg az anyagiakat nagyon is.
2023. márc. 15. 13:30
22/37 anonim válasza:
Hát igaz a mondás, hogy a férfiak attól félnek, a nő kövér, a nők meg attól, hogy megölik őket.
Ennyi bajom lenne csak a pasikkal, hogy nem elég cééépek.
2023. márc. 15. 13:33
23/37 anonim válasza:
#21 “Ha esetleg nem értenéd: a kémiát, a fizikai vonzalmat nem lehet figyelmen kívül hagyni egy párkapcsolatban, míg az anyagiakat nagyon is.”
Aha, és a gyerek miből lesz eltartva, amíg szülési szabin van a nő?
2023. márc. 15. 13:38
24/37 anonim válasza:
Ezt annak magyarázd, aki gyerek akar csinálni neked, amikor akad ilyen.
Itt amúgy is a társkeresőn soványra maszkolt kövér csajok a téma.
2023. márc. 15. 13:42
25/37 anonim válasza:
#23 Nem a gyerek eltartásáról van itt szó. Azt nem olyan nehéz megoldani csak jó szakmát kell tanulni. A probléma azzal van, hogy a nők egy nagyobbik része elvárja, hogy a férje tartsa el őt élete végéig. Sajnos nem egy ismerősömnél tapasztaltam már ezt. Igazából aggasztóan soknál. A nő elmegy szülni, születik 1-2 gyerek, utána valamiért már nincs kedve visszamenni dolgozni és rábeszéli a férfit, hogy váltson szakmát, vállaljon másodállást, stb. Ez az ami igazán aggasztó.
2023. márc. 15. 13:45
26/37 anonim válasza:
Hat pedig orulhetnel hogy egy 22 eves eselyt adott neked. Amimor ennyi idos voltam en is randiztam egy 28 evessel es kepzeld, az egyetemisra tarsaimhoz kepest rohadtul latszott rajta a kor. Csak nezz tukorbe, egy 22 eves fiu bőre még sima, egy 30 evesnek narancs hejahoz hasonloan lesznek a porusok kitagulva plusz az arcsontszerkezete, fogai is oregebbek, hiaba hiszi hogy fiatalos. Sosem felejtem el, akkor megfogadtam hogy csakis korombelivel randizok.
2023. márc. 15. 13:53
27/37 anonim válasza:
25, ezt boxoljátok le privátban 23-mal, nem ez volt a kérdés. Ugyanakkor olyan kijelentést tenni, hogy a nők nagyobbik része el várja, hogy a férfi eltartsa, mert neked van egy-két ilyen ismerősöd, azt mutatja, hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban, sőt meg vitakultúrád sincs. Nevetséges összemosni azt az esetet, amikor valaki tudatosan az anyagiakra hajt azzal, hogy valaki nem akar összejönni valakivel, akihez nem vonzódik fizikailag. Egy párkapcsolat pont abban különbözik a barátságtól, hogy van valamennyi kémia is a felek között, ezt ne tagadjuk! Hacsak nem két aszexuális jön össze, de megkockázratom, az inkább baráti együttélés, mint párkapcsolat. Szóval igen, ha az illető élőben nem jön be, azt udvariasan, kedvesen meg lehet mondani. Ez még nem felszínesség.
2023. márc. 15. 13:55
28/37 anonim válasza:
#25 és a férjnek pisztolyt tartanak a fejéhez, hogy ebbe belemenjen?
2023. márc. 15. 13:55
29/37 anonim válasza:
Én egyszer megmondtam egy lánynak h nem tudom magam elképzelni túlsúlyos nővel.. kb keresztre feszített :D
Jobban jársz ha vmi kamu indokkal koptatod le, nehogy még miattad legyen depressziós..
Volt egy másik hasonló esetem.. hála az égnek ott nem mondtam el h azé nem tetszik, mert dagadt.. később beszélgetés során kiderült h bulémiás volt korábban.. azóta hasonló esetben csak kamu és igyekszem kedvesen, ..miattam ne legyen senkinek lelki problémája
2023. márc. 15. 15:27
30/37 anonim válasza:
21
Tehát még egyszer! Ha neked vékony nő kell, az oké, és TE válogathatsz felszines szempontok alapján? De a nő ne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!