Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondjátok srácok azt egy kb 30 as éveiben járó csajra hogy unalmas ?
Ha ikszfaktort, sztárban sztár sztárral sztárok kornyikálását meg a többi szarságot nézi és ezek körül forog az élete, hogy a Majka asszonta, hogy a Gáspárlacinak kicsi a pöcse!
Ki a szart érdekel?
Akitől bármit kérdezel, csak tőmondatokban válaszol. Ha nem kérdezel semmit, akkor pedig nem érdeklődik, csak ül, mint a sült hal.
Amikor még ismerkedtem, találkoztam ilyen nővel. Nyilván nem lett folytatás.
Akinek a fő hobbija a Candy Crush Saga pörgetése a mobilon.
Akinek az önfejlesztés kimerül abban, hogy elolvassa a horoszkópját, és el is hiszi a leírtakat.
Akinek a fő beszédtémája, hogy milyen bugyit rendelt a temuról, ahol úgy vásárolhat, mint egy milliomos.
Mindenkinek más az unalmas.
Nekem pl. a következők:
- nincs igazán hobbija
- szabadidejében random kapcsolgatja a tévét és a netflixet
- a beszédtémái kimerülnek a Való Világban, kajában, alvásban, időjárásban, celebhírekben, focimeccsekben
- nincs saját véleménye a Sztárboxnál eggyel vagy kettővel kevésbé felszínes témákban
- otthon punnyad, nem akar soha kimozdulni
- csak a pénzével menősködik
- hobbija a piálás és a drogozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!