Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ha egy nap alatt 47 likeom lett, akkor jól nézek ki vagy ez átlagos? 22/F
Figyelt kérdés
Most regisztráltam először.
Lett 4 matchem is.
Nektek, hogy megy ez a tinderezés férfiként? Hiába húzom jobbra a szép lányokat, a legtöbben akik jobbra húznak (tudom, mert kevésbé szépek) nem tetszenek.
okt. 6. 23:23
11/18 A kérdező kommentje:
Már 99+
Szerencsére visszaírnak :D
okt. 8. 15:44
13/18 A kérdező kommentje:
Most nem akarok ezzel bíbelődni, hogy képernyő fotó és feltöltöm ide linkkel, de életemre esküszöm. Már 8 matchem van.
De szerintem ezt letörlöm, túl sok a szimpatikus, nem tudok választani 😄
okt. 8. 18:05
15/18 anonim válasza:
Tesó, 8 match az semmi.😅 Jól írja az előző, hogy valszeg ez csak egy kamu kérdés, mert unatkozik.
16/18 Zerge.999 válasza:
...kanos a csapat! Bár bizos csini vagy!
17/18 Zerge.999 válasza:
jajj, félre olvastam a hirdetőt, (vissza vonom) sorry
18/18 A kérdező kommentje:
Hát már van 10 match, de elég válogatós vagyok.
Viszont ket napig tartott ez sok like (99+), mert mire ma felébredtem már nem likeolt senki.
Úgy látom eddig tartott a hype.
okt. 9. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!