Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, mi volt az a pont akikor egy pasitok megfogott?
Igen, sokszor az ágy dönti el.
Mert valaki akármilyen helyes vagy kedves ha nekem kell ördögnek lenni az ágyban.
Volt egészen borzalmas exem is.
Egyszerűen nem értett a nőkhöz, mindenki otthagyta.
Biztos lesz, aki kinevet, de leírom.
Ismerkedtünk, randiztunk, és valamiért elmentünk egy barátjához (elvinni egy iratot). Eléggé kint a francban laktak, kerítés még nem volt, kutya viszont igen. A kutya elkezdett rohanni, (nem barátságosan) egyenesen felém. Ő pedig elém ugrott (mármint a pasi).
Valami akkor kattant bennem, hogy rá számíthatok, biztonságban vagyok. (16 éve a férjem).
Eszméletlenül jól kinyalt és ágyban fantasztikus volt.
Igen lehet lepontozni, mert felmerem vállalni nekem fontos a szexualitás is egy férfiben, aki teljesen feltud izgatni.
Udvarolt!!!!!
Igen, jól esett hogy fontos vagyok neki, szàmit hogy mit gondolok róla, azt akarta hogy boldog legyek.
Virágot hozott, csokit, sütit, mikor mit, de soha nem jött üres kézzel.
A mai napig udvarol ugyanígy és már 8 éve a férjem.
Soha nem sajnált tőlem semmit.
2 autót vett, mindkettőt a nevemre.
Építkezünk, haladunk és a kislányunknak is mindent megad.
Olyan nem volt, hogy "na ő lesz". Olyan volt, hogy mi miatt adok neki esélyt. Ez pl. nálam az volt, hogy
- kellemes a külseje (nekem sosem szokott olyanom lenni, hogy első látásra nagyon vonz vki)
- nagyon jókat lehetett vele beszélgetni első randin is olyan témákról, amik nem felszínesek
Nem is tudom, nagyon hamar, már az első randin éreztem, hogy ő különleges. Előtte is találkoztam rendes pasikkal, jól éreztem magam velük, de amikor jött ő, mellette mindenki elszürkült. Ahogy beszélgettünk, nevettünk, aztán ahogy elhallgatott és rámnézett, mielőtt megcsókolt... Csodálatos volt, nagyon összhangban voltunk, vagyunk.
Együtt töltöttük az éjszakát - nem volt semmi szex, mert nem volt nála otthon óvszer. Szerintem ez annyira aranyos, hogy tényleg úgy jött el, hogy nem tervezte, hogy hazavisz. Úgyhogy hajnalig dumáltunk az ágyban, éjfélkor kihűlt, dermedt pizzát ettünk, a pólójában aludtam, és kézkrémmel mostam le a sminkem, mert én sem úgy terveztem, hogy hazamegyek vele. Egyszerűen boldog és biztonságos volt vele, és tudtam, hogy ez valami különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!