Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves lányok, mi volt az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok, mi volt az a pont akikor egy pasitok megfogott?

Figyelt kérdés
A külsejét leszámítva. Milyen hobbija, dolga volt az, amire azt mondtátok, hogy na ő legyen a pasitok?
okt. 3. 20:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
Amikor megmutatta a hatalmas farkát...
okt. 3. 20:15
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Biztonságban éreztem vele magam.
okt. 3. 20:33
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Ami után végigdumáltunk több hetet online, meg az első randikat anélkül, hogy meg akart volna dugni, vagy hogy folyamatosan a szexre, exekre, erotikus témákra terelte volna a szót.
okt. 3. 20:50
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem volt egy konkrét dolog, egyszerűen csak jól éreztem magam vele és az első pillanattól kezdve olyan természetes volt az egész.
okt. 3. 21:04
 5/22 anonim ***** válasza:
13%
G pont, úgy spricceltem mint egy gejzír 😁
okt. 3. 21:04
 6/22 anonim ***** válasza:
52%

Azért meglátszik, hogy azok a tényleg nők akik az értelmes hozzászólásokat írják.

1es meg az 5ös meg csak nők akarnak lenni. De nem tudnak női agyjal gondolkodni :P se az mi az ami igazán fontos a nőnek, de még a nyitotságuk sincs meg, hogy elfogadják , hogy valakik masképp gondolkodnak látják a dolgokat mint ők vagy mintahogy ők gondolnák

okt. 3. 21:31
 7/22 anonim ***** válasza:
56%
6, szexualitás kategóriában ugyanez megy.
okt. 3. 21:42
 8/22 anonim ***** válasza:
67%

Amikor közölte hogy gyereket és házasságot akar.

Meg persze biztonságban is éreztem magam.

Tudtam hogy nem fog se lelépni ha szülök, tudtam hogy elválni sem fog pár év múlva tőlem.

Valahogy biztos voltam benne hogy szeret.

Mert mindig számíthattam rá. Nem voltak kérdőjelek, nem pattintott le hogy most nem ér rá stb.

Soha nem jött üres kézzel sem, udvarolt.

Mondjuk az udvarlásról annyit hogy korábban csak olyan fazonok voltak az életemben akik kihasználtak anyagilag, benzinpénzt kéregettek.

Ezekhez képest a férjem teljesen más volt.

okt. 4. 00:00
 9/22 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó hapsinak! Hol mentél hozzá? Hollandiában?
okt. 4. 05:19
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég hamar. Amikor elsőnek közelebb kerültem hozzá fizikailag és megéreztem az illatát. Végem volt, ott minden eldőlt a részemről.
okt. 4. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!