Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok. Hanyadik randi után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Hanyadik randi után feküdtök le a pasival?

Figyelt kérdés
Van erre szabályotok?

szept. 28. 23:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
18%

#10 szerintem aki harmadik negyedik randi után se kelt benned olyan lekűzdhetetlen vágyat, kellemes benyomást és bizalmat hogy rámássz, azzal nem kellene erőltetni.

Akkor neked nem ő az igazi. Jó, most ezt felnőtt kategóriára mondom, nem szüztinikre

(Hetero férfi)

szept. 29. 08:19
 12/30 anonim ***** válasza:
32%
A férjemmel 2 óra múlva feküdtem le.
szept. 29. 08:26
 13/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 3 randiig ami kb 2 hét, játszom a jófiút, hogy megdughassam a csajokat. A ti bajotok ha már egy hónapon belül dugtok csajok. :D Ezt fogom kihasználni.
szept. 29. 08:51
 14/30 anonim ***** válasza:
51%

#13 egészségedre. Végülis ez még nem jelent egyértelmű árverést. Ha nem terjesztesz betegségeket sem, akkor nincs ellene kifogásom

Bár igaz én férfi vagyok és úgyszintén hetero

szept. 29. 09:27
 15/30 anonim ***** válasza:
73%
Randin semmikor. Azzal fekszem le, akivel már komoly kapcsolatban vagyok.
szept. 29. 09:28
 16/30 anonim ***** válasza:
43%
#15 és akkor ez hogy megy? Aláírtok egy közös szándéknyilatkozatot, hogy akkor ti párkapcsolatba vagytok mostantól?
szept. 29. 09:33
 17/30 anonim ***** válasza:
38%
Elso😃😃
szept. 29. 09:59
 18/30 anonim ***** válasza:
66%
Jaj de szanalmas vagy kerdezo. Ha jo pasi lennel (gerinccel), eleg lenne oszinten megmondanod, hogy csak szexelni szeretnel. Szanalmas, hogy ilyen hazugsagok kellenek ahhoz, hogy puncihoz juss…
szept. 29. 10:02
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem írunk alá semmit. Egyrészt az ember érzi, hogy mikortól komoly egy kapcsolat (együtt töltött idő minősége, bizalom) másrészt kommunikáció. Nekem minden kapcsolatom barátságból lett párkapcsolat, bár tudom, ez ma már a hihetetlen kategória, hogy nem szexel indult egyből.

szept. 29. 10:11
 20/30 anonim ***** válasza:
16%
#19 sajnálom hogy neked a párkapcsolat egy funkció. Sajnos így jóval kisebb eséllyel leszel valaha is szerelmes
szept. 29. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!