Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordul, hogy egy kicsit bejövős pasinak lassabban/nem pontosabban válaszoltok, hogy húzzátok az agyát egy kicsit?
Figyelt kérdés
Tehát, megérzitek, hogy a pasi kicsit érdeklődőbb, és ti is egy picit érdekesnek találjátok. Elképzelhető, hogy kicsit húzzátok az agyát, tesztelitek a kitartását/türelmét?
Tehát direkt nem rögtön válaszoltok. Vagy nem mindenre, mert kiváncsiak vagytok mennyire marad kitartó, érdeklődő?
szept. 28. 19:35
11/13 anonim válasza:
Én nyeretlen tacskó, társkeresésben tapasztalatlan kora huszonéves koromban csináltam ilyesmit, de nem azért, hogy tesztelgessem, hanem hogy ne tűnjek azonnal kapható k...nak... azóta rájöttem, hogy amiatt, hogy kimutatom az érdeklődésemet, egy értelmes férfi nem fog könnyen kaphatónak gondolni.
12/13 cinderella_ válasza:
Akkor válaszolok, amikor van időm. Ha elkezdi írogatni, hogy miért nem válaszolsz meg hasonlók, akkor nem őt keresem.
13/13 anonim válasza:
7 lepontozva, 8 felpontozva.
Gratula! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!