Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordul, hogy egy kicsit bejövős pasinak lassabban/nem pontosabban válaszoltok, hogy húzzátok az agyát egy kicsit?
Tehát, megérzitek, hogy a pasi kicsit érdeklődőbb, és ti is egy picit érdekesnek találjátok. Elképzelhető, hogy kicsit húzzátok az agyát, tesztelitek a kitartását/türelmét?
Tehát direkt nem rögtön válaszoltok. Vagy nem mindenre, mert kiváncsiak vagytok mennyire marad kitartó, érdeklődő?
Amikor egy mostani szituáció körvonalazódott, amibe belementem és bizonytalan voltam az elején,elpoénkodtam kicsit.Bàr szerintem érezte az illető, hogy valamennyire kezébe adtam a lehetőséget.
Nyilván emiatt benne is felmerülhettek kételyek, mennyire kell ezt komolyan venni,így léptem egy nagyot, bebizonyítottam neki, hogy nem viccelek,sőt,vàgyom rà.Végül is megérte kockàztatni.❤️
A nők ezt olyankor csinálják, amikor telibe les..rnak.
Hogy akkor mégis minek válaszolnak azért pár naponta 1-1 mondatot, amit ha szóváteszel, te leszel a bunkó? Erre a kérdésre 10 éve keresem a választ és még nem találtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!