Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak a lapátállú sasszemű férfiakat veszik férfiszámba?
És ha nincsenek millióid esélyed sincs.
Csak a milliomos lapátállú vadásszemű 2 méteres pasiknak jut társ.
Minden más pasi egyedül van!
Nem.
Nekem elsősorban az számit hogy mennyire férfias, és hogy komolyan akar e engem.
És az, aki nem hív meg egy üdítőre, nem nyitja ki előttem az ajtót, felezget i egy vacsora árát is, az nem akar engem.
Mert akkor gondolom nem járatná le magát előttem a zsugoriságával, megkockáztatva azt hogy hazaérve tiltom mindenhonnan, magyarázat nélkül .
Sapinak van lapátálla (a pirossapkás gyerek)
https://www.youtube.com/watch?v=U3Hi2-aYSIs
Többször lapátállnak is nevezi az incel főhősök egyike.
Nem.
Én szeretem ha egy férfi intelligens, és sosem volt primitív párom.
Egyszerűen undorodom tőlük.
Fontos a mentalitása is, az ápoltsága is és természetesen én a jóságos keresem mindig az emberekben.
Nem tudtam volna például egy irigy embernek gyereket szülni.
Hogyan veszel meg egy oázis cipőt a gyereknek, ha az apuka húzza a száját, mert irigyli a gyerektől.
Vagy hogyan randiznék olyannal aki nem akar beleinvesztálni a kapcsolatba 200ftot sem, tehát nem hoz egy szál virágot, vagy csokit sem.
Sokan ezt nem veszik észre az elején és szülnek ilyen férfinak.
Utána meg panaszkodnak, mert még gyerektartást sem hajlandó fizetni a nagy részük.
19
"jóságos" = aki szó nélkül fizet bármit és még örül is neki?
Ez így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!