Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent ez a helyzet?
Van egy lány akivel már 4-szer találkoztunk kettesben, mindegyik találkozó hosszú, egész napos volt. Én jól éreztem magam, saját bevallása szerint ő is. Tervez velem közös utat belföldön, a következő találkozó is megvan beszélve és külföldi út is tervben van...
Viszont a 4 találkozó alatt mindig távolságtartó volt, lehetőséget se láttam arra, hogy kézen fogva sétáljunk vagy megcsókoljam. Ezt csak fizikailag érzem, az életébe teljes mértékbe beenged, mindent elmesél, naponta írunk egymásnak. Amikor rákérdezek, hogy mi van köztünk, nem válaszol, én jeleztem neki, hogy többet is szeretnék.
Nem várja el, hogy én fizessek bármiért is, nem akar kihasználni.
Mitől lehet ez? Ti elmennétek ellenkező nemű "barátzónás" ismerőssel utazni, ha ő kifejtette hogy szeretne többet? Egyáltalán "barátzóna" ez vagy csak félénk? Mit tennétek a helyemben (hogy kiugorjon a nyúl a bokorból)?
(20-29 korosztály mindketten)
#1 Szex szóba se kerül ha addig más nem történik. De az egész helyzetet nem értem és ez jobban zavar mintha elutasítana egyszerűen :<
#2 És akkor miért akarna velem utazni mindenfelé, az egyiknek már dátuma is van, a másik is kezd kirajzolódni. Nem vitatkozni szeretnék, kívülállók véleménye érdekel, köszönöm a válaszod. De a "menjünk utazni" (olyan emberrel aki többet is szeretne) nekem furcsa barátzónás esetben, ezért is fogalmazódott meg a kérdés, mert nem értem, ellentmondásos az egész. Én is barátzónára gondoltam, de akkor meg nem utaznék...
#3 A baj hogy minden másban tökéletes, legalábbis én így érzem. Első pillanattól kezdve úgy éreztem hogy ő az aki lelkileg kiegészít. Életemben 1 másik embernél éreztem ezt.
#8 Biztosítottam arról hogy én várok rá... ugyanakkor kettesben egy közös út megint nem olyan dolog amit a főtérről összeszedett random emberrel megejtesz. Nem akarom neki betenni az ötödik találkozón, nem is feltétlen akarom lesmárolni, viszont jól esne ha legalább azt érezném, hogy nyitottságot mutat arra, hogy megfogjam a kezét vagy kimondja az érzéseit, akkor is ha azok nem egyeznek az enyémmel.
~ 2 hónapja ismerjük egymást jobban. Előtte leveleztünk még 1-2 hónapot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!