Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit jelent ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel már 4-szer találkoztunk kettesben, mindegyik találkozó hosszú, egész napos volt. Én jól éreztem magam, saját bevallása szerint ő is. Tervez velem közös utat belföldön, a következő találkozó is megvan beszélve és külföldi út is tervben van...

Viszont a 4 találkozó alatt mindig távolságtartó volt, lehetőséget se láttam arra, hogy kézen fogva sétáljunk vagy megcsókoljam. Ezt csak fizikailag érzem, az életébe teljes mértékbe beenged, mindent elmesél, naponta írunk egymásnak. Amikor rákérdezek, hogy mi van köztünk, nem válaszol, én jeleztem neki, hogy többet is szeretnék.

Nem várja el, hogy én fizessek bármiért is, nem akar kihasználni.

Mitől lehet ez? Ti elmennétek ellenkező nemű "barátzónás" ismerőssel utazni, ha ő kifejtette hogy szeretne többet? Egyáltalán "barátzóna" ez vagy csak félénk? Mit tennétek a helyemben (hogy kiugorjon a nyúl a bokorból)?

(20-29 korosztály mindketten)

szept. 27. 19:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#10 De, irtó kínos lesz, van egy megbeszélés, foglalás nem történt még, csak megbeszéltük melyik héten megyünk el... Nyilván ha addig se lesz semmi előrelépés, a foglalás előtt jelzem neki, hogy döntsük el mi van köztünk, mert nem mindegy hogy 1 vagy 2 szoba kell... Aludtam már nagyon jó baráttal, aki nő volt, egy ágyban, egyikünk se akart semmit a másiktól, nem is volt semmi. Engem nem zavar ilyen értelemben a helyzet, itt az a baj hogy én igen is szeretnék többet. Nem testiséget, az ha még nincs nem zavar, hanem kapcsolatot és ha ő nem szeretne, akkor kellemetlen mindenkinek az a 7 nap...
szept. 27. 21:30
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
1 hétre ráadásul?? Felejtsd el. Kínos lesz, mikor te megcsókolnád a tengerparton a naplementét nézve, ő meg azt se engedi, hogy közel állj hozzá. Egyszer egy szexkapcsolatommal jártam így. Azt hittem azért hívott el nyaralni, mert többet akart. Hát nem, 1 hétig egymással aludtunk úgy, hogy hozzá se bújhattam. Tök gáz volt. Persze így is jó volt a nyaralás, de én nem ezért mentem. Szerintem te se kergess hiú ábrándokat :D
szept. 28. 07:27
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Öcsém,ez nagyooon gàz...

Szerintem kettyós a csaj.

szept. 28. 11:03
 14/15 A kérdező kommentje:
#13 Őszintén remélem, hogy nem. De nem tudom értelmezni a helyzetet, nagyon megkedveltem őt és félek, hogy igazad van... Az egész kérdés úgy merült fel, hogy ezt a patthelyzetet hogyan tudnám úgy feloldani, hogy vagy legyen vége vagy mozduljon a kapcsolatunk előre.
szept. 28. 11:45
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem “kedveled”, csak a kihívás hajt. Engedd el még most az elején. Hidd el, jobban jársz.
szept. 28. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!