Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a pasik az elmúlt 1-2 évben türelmetlenebbé, hisztisebbé váltak?
Társkeresőn legalábbis az utóbbi időben nagyobb türelmetlenséget vettem észre rajtuk. Az egyiknek nem válaszoltam aznap, este már írta "jó, látom te is így oldod meg", a másik 1 óra után már számonkér, de olyan is volt, hogy tinderen match után 3 órával "direkt azonnal írtam neked, most miért szarsz le?" ... és tonnányi ilyen kapkodás, sietség majd hiszti a részükről...
Ti is ezt figyeltétek meg?
Én megirogattam nekik hogy
1.nem vagyok nagy csetes, hébe hóba vagyok csak az olfalon
2.mistanában sok a gondom azert vagyok ritkán.
Mindegyik tisztelettel kedveseket ír. Kedvesen kérdez. Örülnek ezek a "morzsáknak" is.
En ezt vettem észre.
Utóbbi 1-2 évben, így volt ez már 10 évvel ezelőtt is 😂 A net tele van óvodás durcás Döncikékkel, gyerekes kisfiúkkal. Majd hozzászoksz.
Felesleges rajta bosszankodnod, mert mindig újabbak jönnek. Tiltógomb és kész.
Én 10 éve is ezt tapasztaltam.
Ha nincs pna azonnal már tegnap, akkor rárepül egy másik nőre akit meg lehet kettyinteni gyorsan, nulla udvarlással.
Se egy fagyi, se egy vacsora, semmi, nulla.
Na ilyenekre nem lehet alapozni.
Vigye aki akarja, de én mondjuk nem adom oda azt ami az enyém, amit annyira akar, ha az csak neki jó.
Márpedig udvarlás, romantika nélkül az csak neki jó….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!