Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az belefér hogy 24 évesen 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az belefér hogy 24 évesen 25 pasival már lefeküdtem vagy gáz ?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy a nőknél úgy kb mennyi az átlag

szept. 15. 12:32
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
68%

"Velem akar lenni vagy a múltbeli számokkal?"

Egy egészséges kötődési mintával rendelkező nővel akarok együtt lenni, a kicsapongó életmód pedig bizonyított tény, hogy rombolja a kötődési képességeket és mintákat.

Nem a 26. akarok lenni egy sorban, hanem eleve tervezzenek velem úgy, mint az utolsóval. Ha pedig valaki évente átlag több, mint 2 partnert szed össze - azért ennyi, mert ivarérett korától számolok - , ott nem nagyon van sem kitartás, sem tervezés, sem problémamegoldó képesség, sem tudatos választás, sem önismeret. Ezek nélkül pedig igen nehéz kiegyensúlyozott kapcsolatot kialakítani.

szept. 16. 11:06
 52/59 anonim ***** válasza:
50%

Nekem eddig 15 pasi volt 28 évesen, de tőlem egy kivétellel soha a kutya nem kérdezte, de tényleg nem, szóval probléma sem volt ebből soha.

Én egyáltalán nem bántam meg egyiket sem, és ribi sem vagyok (mindegyik szingli volt, én sem csaltam meg senkit, nem vadidegennel részegen történt, stb).

Azt viszont tudom magamról, hogy vannak kötődési problémáim, de nem is életem szerelmét keresem, alapvetően szeretném jól érezni magam és ennyi. Nem értem, miért kell elítélni az ilyen nőket, mikor simán lehet mögötte ilyen indok is, mint nálam. Akik nagyon komoly kapcsolatot keresnek, azok úgyis megtalálják egymást.

szept. 16. 12:34
 53/59 anonim ***** válasza:
20%
Mibe fér bele? Egy fotóalbumba? Vagy egy buszba?
szept. 16. 12:50
 54/59 anonim ***** válasza:
100%
Szereted a dicket ennyi az egész
szept. 16. 14:06
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
A dicket minden nő szereti csak kevés vallja be
szept. 16. 14:08
 56/59 anonim ***** válasza:
53%
51. wow te férfi vagy ?! ha igen, akkor becsüllek ezért a látásmódért, ritka...
szept. 16. 15:21
 57/59 anonim ***** válasza:
27%
52. rohadtul nem, mert pont olyan férfiba akadtam bele mély kapcsolatot "keresőként", aki a te fajtád, szóval nem borítékolható hogy hasonló a hasonlóval... :) és az ilyen kötődési problémás f.szok hagyják maguk mögött a legnagyobb károkat
szept. 16. 15:23
 58/59 anonim ***** válasza:
25%
49. Dehogy nincs. A munkahelyeken minden férfi tudja, kinél lehet sorba állni. Meg egymásnak átküldik ám a Fb. profilokat a srácok, ne hidd, hogy nem tudják, kinél érdemes puncsolni.
szept. 16. 19:29
 59/59 anonim válasza:
0%
Szerintem sok. Ez egy férfi fejében, (esetleg ha megtudja) nem hosszú jövőre gondol.
szept. 17. 10:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!