Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az belefér hogy 24 évesen 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az belefér hogy 24 évesen 25 pasival már lefeküdtem vagy gáz ?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy a nőknél úgy kb mennyi az átlag

szept. 15. 12:32
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
46%
39 világmegváltó komment 🤣🤣🤣
szept. 15. 20:55
 42/59 anonim ***** válasza:
50%

41

Mármint 39-es:)

Amúgy nem az számít, hogy mennyi hagyományos értelemben vett jópasi próbálkozik be, hanem hogy kit találunk vonzónak. Ha mondjuk jópasi, de buta, az nálam kiesett:(

szept. 15. 20:56
 43/59 anonim ***** válasza:
75%

Számomra is kiesik

Sőt olyan is van hogy minden stimmelne, de valamiért mégsem indul meg bennem semmi….

Máskor meg egy óra után már nagyon…. De az nagyon ritka

szept. 15. 20:59
 44/59 anonim ***** válasza:
50%

43

Igen, ugyanezt mondom én is.

szept. 15. 21:25
 45/59 anonim ***** válasza:
72%

43

Olyan is volt, hogy valakinek az illata nem tetszett például. Csak hogy egy olyan példát mondjak, amire nem feltétlenül gondol az ember, ha egyébként minden más stimmelhetne is.

szept. 15. 21:27
 46/59 anonim ***** válasza:
52%

Hat ez érdekes mert én nem érzem az ember saját illatát… de az igaz hogy a feromonok működnek, de az illatot akkor sem érzem

Pedig nagyon érzékeny a szaglásom is…

Ha a másik szaga nem tetszik, akkor a hormonjaitok nem stimmelnek.

szept. 15. 21:38
 47/59 Oldfire ***** válasza:
0%
Ultra gáz
szept. 16. 06:47
 48/59 anonim ***** válasza:
5%
Egy 40 éves nőnek, aki már nem mondható fiatalnak, kb.4-6 férfi az átlag. Ha kikapósabb volt, akkor ennek a duplája, de abban már az egyéjszakás kalandok meg a szilveszteri részeg dugások is benne vannak. Akit a kábeltévé szerelő is megkap, az tarthat a te számodnál 40 évesen, de akár a duplája is lehet simán. Viszont az ilyen nőknek mifelénk már híre van. A legtöbb viszketeg nő is egy-két szeretőt tart hosszú távon, de nem váltogatja őket ennyire.
szept. 16. 06:48
 49/59 anonim ***** válasza:
71%

40 éves nőknél 10 férfi az átlag kb, nekem csak 4 volt életemben, de ez nagyon kevésnek számít.

A kikapósoknak olyan 20-30 partnere volt, de itt Budapesten semmilyen híre nincs ezeknek a nőknek, csak a falusi bugrisok pletykálnak erről.

szept. 16. 06:53
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Van aki szemében az. Nekem nem,legalább szereztél tapasztalatot.
szept. 16. 07:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!