Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az belefér hogy 24 évesen 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az belefér hogy 24 évesen 25 pasival már lefeküdtem vagy gáz ?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy a nőknél úgy kb mennyi az átlag

szept. 15. 12:32
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
43%
Nem gáz!!!
szept. 15. 17:26
 32/59 anonim ***** válasza:
36%
30 jah igen én vagyok az ostoba liba, nem az aki befekszik 25-nek 24 évesen 😂 okés okés
szept. 15. 17:34
 33/59 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként is fixen pali tette fel a kérdést úgyhogy mindegy
szept. 15. 17:35
 34/59 anonim ***** válasza:
43%

Én ugyan 37 éves vagyok, de ilyen szempontból (komoly kapcsolatokkal, kalandokkal, egyéjszakásokkal együtt) én is tudok egy 25-ös számot mondani.

Ha valaki ez alapján ítélne meg, akkor nincs mellettem helye, ez ennyi.

Kamaszként elég szigorúan voltam fogva, minden szempontból, a szüzességemet is 18 évesen vesztettem el, szóval még csak "korán sem kezdtem".

A huszas éveimben viszont "kitomboltam magam", bulik, kalandok, minden.

30 körül már bőven lehiggadtam, tehát ezért írtam, hogy aki ezért engem beskatulyáz, vagy elítél, annak szevasz.

szept. 15. 18:14
 35/59 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy tényleg érdekel nőkét, hogy másnak hogy jön össze ilyen szám. Nekem jó, ha 1 évben megtetszik 1-2 ember, akivel el tudnék gondolni akár többet is. :D Nyilván vannak/voltak próbálkozók, de velük csókot sem tudtam elképzelni, nemhogy többet.
szept. 15. 20:39
 36/59 anonim ***** válasza:
45%

Nyilván az ilyen nők nem arról híresek hogy válogatósak….

Még egy szép nő is nehezen talál olyan pasit aki jól is nez ki, értelmes és szexi, valamint normálisan bánik a nőkkel…. Marpedig szép nőből is kevés van, szóval fixen nem itt gyűlnek össze.

Elmennek mindekivel az ilyen típusok.

szept. 15. 20:42
 37/59 anonim ***** válasza:
31%

Még azt is hozzatennem hogy én aki nagy fiktív férfi rajongó vagyok, húszas éveim végére is csak összesen kb 20 olyan ismert férfit vagy karaktert tudnék mondani akivel lefekudnek. Kb 15 év alatt a tökéletes ferfiakbol….

Akkor képzeld el hogy egy átlag nő az ÉLETBEN milyeneket talál

Fixen 25 Brad pittet 😂

szept. 15. 20:44
 38/59 anonim ***** válasza:

Fixen 25 Brad pittet 😂

Fú, lehet nem jó társaságokba járok :DDD

szept. 15. 20:48
 39/59 anonim ***** válasza:
20%

Én személy szerint képtelen lennék úgy élni pláne ilyen fiatalon, hogy 25!!!! palinak ezt már megengedtem

Az ilyen nők bizonygatni akarnak mindig hogy ok kellenek a férfiaknak….

Csak sajnos az a gond hogy a legtöbb férfi a full átlagos nőt már simán viszi mert ennyi az életcéljuk, ettől érzik magukat valakinek hogy befekszik nekik egy nő

Nekik nem a nő kell hanem a szex, bármilyen nőtől.

Annál rosszabb nincs mikor egy csaj könnyen adja magát.

szept. 15. 20:54
 40/59 anonim ***** válasza:
48%

38

Tévedsz:)

szept. 15. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!