Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek mi a fontosabb, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi a fontosabb, hogy szerető párjuk vagy gyerekük legyen, eldobnál-e valakit, aki szeret, de nem akar gyereket, esetleg nem lehet neki gyereke?

Figyelt kérdés
szept. 3. 18:36
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
30: Nem, nekem az a furcsa, hogy adott egy szerető, mindent megadó férfi, de NEEEEM, nekem nem kell, mert gyereket akarok, és az fontosabb, keresek tovább, biztos lesz valaki, aki akar. Aztán csak keres és keres, aztán az ilyen keseredik megy 40+ évesen, mert a szerelmi életét is elbszta, gyereke meg már nem lesz. Nem tudom sajnálni.
szept. 4. 17:24
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

31

A házasságok fele válással végződik.

A gyerek témàban való egyetértés pedig nagyon fontos.

Egy kapcsolathoz meg igen kevés annyi, hogy a másik szeret.

szept. 4. 17:40
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Aki gyereke(ke)t akar, az megkeseredik ha nem lesz soha gyereke.

Tényleg nem értelek, mit kéne szerinted tenni…

szept. 4. 17:43
 34/39 A kérdező kommentje:
33: Szerintem azért gyerek nélkül lehet élni. Ha van egy szerető férfi, azt túl lehet élni, hogy van-e gyerek. A magány nagyobb gond.
szept. 4. 17:53
 35/39 anonim ***** válasza:
34 ez kizárólag attól függ, mennyire vágyik valaki gyerekre. Én nem tudnék kiegyezni a biztos gyerektelenséggel, ha tudom, hogy az egyetlen akadálya a párom. Egy ponton túl, nem tudnám szeretni, vagy legalábbis nem tudnék boldog lenni a kapcsolatban. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb kapcsolat nem tart ki halálodig, tehát, habár lemondasz valamiről, ami valószínűleg gyerekkorod óta vágyad, de a végén minden esélyed meg van ugyanúgy magányosan élni halálodig.
szept. 4. 18:00
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
#34 Aki nem akar gyereket (én sem), az ezt nem érti. Aki rá van kattanva a gyerektémára, az meg azt nem érti, hogy lehet boldog valaki gyerek nélkül. Az egyik barátunkat 15 év után kivágta a felesége, mert már csak a gyerek érdekelte. Azóta sincs senkije.
szept. 4. 20:09
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

31

Őszintén szólva a kérdést se értem... Sajnáljuk, ha a párod emiatt elhagy téged. De a gyerek az tényleg ilyen téma... Most mit tudsz mondani? Legyél már boldog gyerek nélkül, amikor szomorú? Vagy micsoda?

Semmire az égvilágon nincs garancia. Arra se, hogy a szerető férj időközben nem lép le valami macával (vagy nem patkol el). És akkor mi van? Ezeket így nem lehet ám kiszámolni.

Engedd el.

szept. 4. 20:58
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

De honnan veszed, hogy nem talál megfelelő párt?

Ha én gyereket szeretnék, nyilván nem élnek olyannal, aki nem.

Mellesleg arra sincs semmi garancia, hogy a pasi nem lép le. Aztán se gyerek, se pasi.

szept. 4. 22:59
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

Én se akarok gyereket, nyilván “lehet” nélküle élni. De más meg vágyik rá.

Miért okoz ekkora gondot hogy elfogadd, nem mindenki úgy gondolkozik mint te?

szept. 5. 06:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!