Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőknek mi a fontosabb, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek mi a fontosabb, hogy szerető párjuk vagy gyerekük legyen, eldobnál-e valakit, aki szeret, de nem akar gyereket, esetleg nem lehet neki gyereke?

Figyelt kérdés
szept. 3. 18:36
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
43%
El. Nekem fontos a gyermek.
szept. 3. 18:37
 2/39 anonim ***** válasza:
96%
Én eleve úgy ismerkedek, hogy akarok gyereket. Ha valqki így is belemegy, majd kitalálja, hogy ő mégse, akkor eleve hazugsággal indított arra apellálva, hogy majd ha megszerettem elengedem a gyereket. Másrészt, az, ha neki nem lehet, nem jelenti, hogy nekem se. Nőként ott a spermabank, mint opció. Ha neki ez nem opció, akkor igen, szakítok.
szept. 3. 18:40
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát erre nem agysebészet válaszolni. Akinek nem fontos a gyerek illetve le tud róla mondani, annak a párja a fontos és vele marad így is. Aki nem tud róla lemondani de a férfi nem akar gyereket, vagy nem tud, viszont a kezelésektől és az örökbefogadástól is elzárkózik, az el fogja hagyni a pasit, vagy ha nem akkor előbb utóbb kijön a feszkó és pokollá fogják tenni egymás életét.
szept. 3. 18:43
 4/39 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a szerelmem a fontos, gyerek nem kell.
szept. 3. 18:46
 5/39 anonim ***** válasza:
55%

Ismertem ilyen nőt. Dobta a párját, aki rajongásig szerette, mert nem értettek egyet a gyerekvállalás kapcsán. Később nem talált megfelelő párt, most meg keserű, mint a romlott kávé, mert élete szerelmét elszalasztotta a nagy büdös semmiért. 40 felett meg már aligha jön össze a család.

Ilyen is van.

szept. 3. 18:54
 6/39 anonim ***** válasza:
82%
Nekem inkább a szerető pár fontos. Gyereket lehet szülni a banktól is, de igaz szerelmet, lelki társat találni nem adnak így.
szept. 3. 18:57
 7/39 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem akartam gyereket. Még valamikor huszonéves koromban megismertem egy srácot. Nagyon jóképű volt, korban hozzám való, stabil háttérrel, lakással, két autóval. Tipikus lányos anyák álma volt. Hosszú távra tervezett volna, házasság, két gyerek volt a tervben. Soha többet nem találkoztam vele.
szept. 3. 19:03
 8/39 anonim ***** válasza:
85%
Utálom a gyerekeket, csak olyan férfi jöhet szóba akinek nincs és nem is akar.
szept. 3. 19:13
 9/39 anonim ***** válasza:
11%
Gyerek !A szerelem elmúlik 😀 Tapasztalat.
szept. 3. 19:35
 10/39 anonim ***** válasza:
91%
Nem akarok gyereket, szóval nyilván csak olyan ember jöhet szóba komoly kapcsolatra, aki szintén nem akar.
szept. 3. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!